שאלה

מיכל2004

New member
שאלה

לא ראיתי את הפרק של אתמול... מג יודעת שאחותה האחת והיחידה היא זו שדרסה את טוני?

dviridit

New member
היום

• מה קרה ךבילי??? או שזו תופעהו dviridit ו 21:02 | 15/04/04 נורמאלית בגיל ההתבגרות של ארצות הברית?לפחות הוא לקחמ אחריות ולא נהג במצבו. האם גם אתם מחכים לקטע שכולם ידעו כולל מייגן שטריש הייתה הנהגת? נינה השתגעה ובצדק היום כשראיין סיפר לךה על טריש ועוד אמר לה שהמצב של טרישה סביר. וקאסי המסכנה כל כך אהבה אותו. את האמת איך ניק בתור אבא? נכון מדהים.

taliozari

New member
תשובה ל מיכל2004

לא היא עדיין לא יודעת. אני בעד שהתאונה הזאת תמוטט את טרישה נפשית וסופית תעוף לכל הרוחות!!!!

taliozari

New member
חדשה..

אם התכוונת אלי אז כן, רואה מושבעת של הסידרה ולאחרונה גם ראיתי את הפורום...

Dawn12

New member
ברוכה הבאה יקירתי! ../images/Emo24.gif

ואת מוזמנת לספר לנו עוד קצת על עצמך

taliozari

New member
על עצמי...

אין הרבה מה לספר אני בת 24 לומדת וברגעי משבר רואה צח'מ ומתנחמת בצרות שלהם שתמיד ניראות יותר גדולות ודרמטיות. שמחה אני להיות חלק מהפורום של הסידרה, תמיד כיף לדעת שאת לא לבד בהתמכרות הנוראים הזאת (תאמיני לי יותר קל להיגמל משוקולד או מסגריות מאשר מהסידרה).

python 4

New member
bienvenue../images/Emo70.gif

תאמיני לי, אין שום צורך להיגמל מהסדרה. פעם מזמן, בעקבות אתגר שהציבו לי בפורום אופרות סבון הי"ד, כתבתי הודעה בפורום התמכרויות בנוגע להתכרות לאופ"ס. המנהלת של הפורום ענתה לי שהיא מכורה לצח"מ באושר גדול ושאין שום בעיה עם זה. ואני מדבר איתך על מנהלת פורום התמכרויות! פרסמתי גם הודעה בפורום הפרעות נפשיות אובססיביות, אבל זה כבר נושא לדיון אחר.

taliozari

New member
bienvenue תגובה

אני לא אומרת שזה רע להתמכר לזה או לכל תוכנית אחרת אני רק אומרת שזה מוזר שבלי לשים לב מתמכרים לזה ולא מפספסים כלום. אחרי הצבא עשיתי עבודה מועדפת בים המלח ולא היו לי כבלים שם אמא שלי הקליטה לי כל שבוע את הפרקים שהיו וכשהייתי חוזרת הביתה פעם בחודשיים הייתי יושבת ורואה הכל בלי לפספס אף פרק.

את בעד ההתנתקות../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

אני ממליץ שתציצי במסך אך ורק בסצינות של הכושים וג'ינה רומא, זה יעשה את העבודה.

למה אתה מלכלכך

אני דווקא מאוד אוהבת את אוליביה(אל תשאל אותי למה) רק נותנים לה עלילות יבשות שבתקווה ישתפרו אחר-כך

taliozari

New member
התנתקות???

אני לא בעד התנתקות רק צינתי עובדה שזה לא כזה פשוט. רק הידיעה שאני מפסידה פרק מפריע לי ולרוב אני רואה כל פרק פעמיים

junny

New member
ברוכה הבאה

תמיד כייף להגדיל את הקהילה. חוצ'מזה- היי לכולם, לא שכחתי את הפורום, חזרתי מחו"ל (היה נפלא למי שמתעניין) לתוך הבלאגן בלימודים והעבודה ולא היה לי זמן לכתוב אבל הצצתי כל הזמן לראות מה מתחדש. כמובן שלא פיספסתי את פרקי טוני- אני מאוד אהבתי את הדמות שלו בסדרה ואפילו אהבתי יותר את טוני החדש שהיה נראה לי אמין יותר מטוני הרזה והראשון. התגעגעתי לכולכם- שחר כייף שחזרת. נשיקות לכולכם ג'ני

למעלה