שאלה

• פותח הנושא btuv
  • פורסם בתאריך

btuv

New member
שאלה

כמבינים במוזיקה ובזמרים חסידיים, הייתי רוצה לשאול את עצתכם. אני מארגנת ארוע פרטי (אזכרה) בערב לכ-100-150 איש. משהו בסגנון טיש חסידי עם שירה וקצת דיבורים. אני מתלבטת בין שני אמנים שאני רוצה שינחו את השירה בארוע - מנדי ג'רופי, או גלעד פוטולסקי (שלהבת). מדובר על שירה בליווי של נגן אחד (מקסימום שניים) ולא בתזמורת שלמה. מי לדעתכם יותר מתאים להרים ארוע כזה ולהשרות את האווירה המתאימה?

ברור שמנדי ג`רופי...

הוא ישמח אותכם כהוגן ומבין האפשרויות שהזכרת הוא הכי מתאים לכזה אירוע.

את רוצה אוירה חסידית

או שגם סגנון קרליבך יתאים? כי אם כן יש את חיים דוד,אהרן רזאל, או יהודה כץ,ואם את רוצה חסידית אוטנטי אז באמת ג`רופי אפשרות מצויינת.

btuv

New member
באופן כללי אווירה חסידית

יתכן שישירו גם קרליבך, אבל בעיקר חסידי "קלאסי"

Rצינית

New member
לאירוע שצינת.לדעתי..

ג'רופי יתן את האווירה החסידית הטובה ביותר. מבין שניהם. שלהבת הם יותר טקסים.לא מתאים לסוג אירוע כזה.

t a p u z 1 1

New member
עוד כמה שלדעתי...

לדעתי יש עוד כמה זמרים או מקהלות תקראו לזה איך שאתם רוצים...למשל אריה גלזר יעשה את זה נפלא או נגן + מקהלת מוזיקליש תעשה את זה נפלא דב הנדלר יעשה את זה נפלא אברימי רוט יעשה את זה נפלא אורגניסטים טובים יכולים להיות ליבלה ליפסקר או שי ברק או עמי כהן וכ"ו וכ"ו אם אתם רוצים משהו חסידי חסידי אבל ממש...אז זה יכולל היות אהרל'ה סמט או אברומי ויס עם מאיר אדלר תאמינו לי לא חסר אה יש גם משה וינטרוב בקיצור יש עוד הרבה ולדעתי שלהבת וג'רופי באמת עושים ערבי שירה חסידית נפלאים אבל חסידי אוטנטי זה קצת רחוק מהם...הם מודרנים יותר ....בכל אופן שיהיה בהצלחה.

למעלה