שאלה

חמו זון

New member
שאלה

אנא עיזרו לי בבחרת הפתיחה המתאימה לשאלה: האם אני נשאר במקום מגורי כיום ואמשיך לעבוד בעבודה הנוכחית שלי? קצת רקע: אני בחור בן 26 גר בישוב בדרום ובמקור מהצפון

צ ל י ל 8

New member
ולמה לא בעצם ../images/Emo35.gif ../images/Emo140.gif

אנא תן רקע יותר לגבי שאלתך... למה שלא תישאר ולמה שלא תמשיך לעבוד? האם יש לך תוכניות אחרות?

חמו זון

New member
תשובה

כי אני חדש במקום העבודה ובישוב עצמו ורציתי לדעת מה צופן לי העתיד...

צ ל י ל 8

New member
לגבי העבודה ../images/Emo88.gif

אתה יכול לעשות פריסת שאלה כזו: מה הפוטנציאל התעסוקתי שלי במקום עבודה X בחצי שנה הקרובה? 5 קלפים+קלף סיכום

חמו זון

New member
פרסתי....

השאלה היא: מה- ירח הפוטנציאל התעסוקתי- שישה מטות שלי- אביר הגביעים במקום עבודה X- אוהבים בחצי שנה הקרובה- שבע חרבות סיכום- נער המטות

מעניין איזו עבודה זו...

מה- ירח הפוטנציאל התעסוקתי- שישה מטות שלי- אביר הגביעים במקום עבודה X- אוהבים בחצי שנה הקרובה- שבע חרבות סיכום- נער המטות טוב, לפי ה"מה" אני רואה שאתה בבלבלה, מצב לא מאוזן (איך השינה שלך בימים האחרונים?) וכל מיני סערות רגש לא נעימות, חיבוטים וכאלה. תכנונים אצלך בעבודה נובעים בענייני הלב, אכפת לך להיות נעים ושיהיה לך נעים מאשר כל מיני עניינים של תכ'לס וביזנס (אביר הגביעים). אני לא משוכנע שזה מתאים פיקס למקום העבודה הספציפי הזה (האהובים) שרגש ושכל מערובבים בו יחדיו. אולי אם תנסה ללכת קצת רחוק (נער המטות) - אולי משהו שקשור לחו"ל (אינטרנט?) ולנסות לעבור את התקופה הקרובה שתהיה לא-קלה, ותאופיין בעיקר על ידי כל מיני בלתמי"ם והנחתות מבחוץ(שבע חרבות) וזה דווקא מה שיביא לך פוטנציאל טוב להיות "על הסוס" ('סתכל בעצמך על הקלף - ששה מטות), לנצח אי-אלו מתחרים שיש לך בעבודה ולהינות מהניצחון. בקיצור - צא מהבלגאן הרגשי, תתכונן לכך שהמהלכים המכריעים לא יהיו ידיך - ותראה כי טוב. בהצלחה.

חמו זון

New member
תגובה

דבר ראשון אתה צודק השינה שלי על הפנים בתקופה זאת 2. רציתי הסבר ל- "תכנונים אצלך בעבודה נובעים בעינייני הלב" 3. לגבי חו"ל זה בעייתי - מבחינת שפה וכו' תחום העיסוק שלי הוא מזון 4. איך בדיוק להיות על הסוס 5. האם אפשר לשלוח לך כמה שאלות אחרי שהדהמת אותי עם הבלבול שאני שרויי בו

יאללה, נענה גם בסעיפים

1. סבבה ש"הדהמתי", אבל תטפל בזה - האי-שקט שלך מתבטא בשינה טרופה. לא יעזרו פה ואבנים למיניהם, את השקט אתה צריך למצוא בתוכך. 2. ההסבר: הגישה שלך בעבודה היא גישה רגשית: אתה נסחף/נגעל, מתלהב/מואס. גם בעבודה ציר הרגש - ולא כמו אצל חלקנו ציר השכל - הוא שקובע אצלך. 3. המממ...בוא נראה איך אפשר לשלב מזון וחו"ל - במבה תוצרת חוץ? אולי להתעסק עם ייבוא של מזון? אולי פשוט להיות יותר פתוח לאופציה של נדודים - וכאן יש חצי תשובה לשלאתך האם לעבור לעיר אחרת. 4. את זה אני - ואחרים - כתבו לך כבר. תתכונן לתקופה קשה, תנסה לזהות את החותרים תחתיך, לך עם הרגש ובעיקר לך (במובן של תעז). 5. שלח חופשי, אבל עדיף כאן בפורום - אני אחרון הפיונים כאן.

חמו זון

New member
השאלות שלי בכמה נושאים

א. לתגובתך- מצבי הכלכלי לא מאיר פנים ולכן אין באפשרותי לייבא דברים המקצוע המדוייק שלי טבח/ או מזון מהיר. ב. מערכת זוגית ג. מה יהיה המצב הכלכלי

צ ל י ל 8

New member
פרשתי.... ../images/Emo13.gif

מה- ירח הפוטנציאל התעסוקתי- שישה מטות שלי- אביר הגביעים במקום עבודה X- אוהבים בחצי שנה הקרובה- שבע חרבות סיכום- נער המטות נראה כי נושא העבודה ממש מציק לך ומדיר שינה מעיניך. אבל, נראה כי יש פוטנציאל להצלחה מאוד גבוה. אתה צריך ללכת לעבודה בהרגשה טובה, לאהוב את מה שאתה עושה. האם יכול להיות שמקום העבודה שוקל את מקום עבודתך כאופציה למישהו אחר? האם אתה מרגיש מאויים ולכן גם שאלת את שאלתך? חצי שנה הקרובה לא תהיה טובה. נראה כי למרות הפוטנציאל הטוב שיש לך, יש לך הרגשה מוצדקת רעה... נראה כי הם יפעלו שלא בצדק כלפיך, או שיקרה משהו שבו תרגיש שהם פעלו מאחורי גבך. הסיכום הוא כרגע להיות אופטימי. בכללי, יש לך פוטנציאל ממש להצליח, אבל כנראה שזה לא במקום העבודה הנוכחי, או שלא בחצי שנה הקרובה.

חמו זון

New member
תגובה

יתכן שהם מחפשים לי מחליף לא שידוע לי לא מרגיש מאוים אבל שעות עבודה שירדו פתאום משמעותית וכל מיני הערות שלא היו קודם

צ ל י ל 8

New member
אז כנראה שהם

בהחלט עושים משהו מאחרי גבך. היזהר, ואם יש לך אופציה אחרת - תלך עליה כי מצפה לך משהו ממש טוב

צ ל י ל 8

New member
כלומר ../images/Emo35.gif

תסביר את עצמך, לא ממש הבנתי... אתה מצפה שנאמר לך איפה כדאי לך לעבוד במקום אחר? את זה לא ניתם לדעת. רק אחרי שתתחיל לעבוד במקום עבודה מסויים, ניתן יהיה לבדוק פוטנציאל.

חמו זון

New member
הבהרה

השאלה שלי הייתה אם את רואה שינוי במגורים שלי ז"א החלפת ישוב או אם את רואה שינו בתעסוקה הכוונה בתחום

צ ל י ל 8

New member
הפריסה היתה

על הפוטנציאל הקיים במקום עבודתך היום. אם אתה רוצה לדעת פוטנציאל כללי (אבל שוב, זה לא יגיד לך איפה לעבוד), תוכל לעשות פריסה קלטית ולשאול: מה הפוטנציאל שלי בתחום התעסוקתי בחצי שנה הבאה?

חמו זון

New member
פרסתי

1- מה עוזר או בעד- שמונה מטבעות 2- מה חוסם או נגד- חמישה מטבעות 3- שיעור רוחני לשואל בהווה- צדק 4- סונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני- אס החרבות 5- עבר קרוב כארבעה חודשים-תשע מטות 6- עתיד קרוב כארבע חודשים-שלוש מטות 7- דימוי וזווית אישית- שישה גביעים 8- זווית הראיה של החברה- חמישה מטות 9- רוצה אבל פוחד- תשע מטות 10- סיכום יכולת כיוון הרוח- כח

למעלה