שאלה

Maladict

New member
שאלה

מירי מוווווהדנה מגיעה לתוף המתוקן ומבקשת וופר, ציפס וקולה. מה קורא לאחר מכן? א. היא מוצאת את עצמה ישנה בנהר. ב. הטרול החביב מסביר לה שזה התוף המתוקן, בעזרת נבוט כבד ביותר. ג. מוות מזמין אותה למשקה. ד. היא מוצאת עצמה תלויה מהנברשת כי ביקשה לסלק את הקוף עם הבננה. יש עוד הצעות?

DviRincewind

New member
המממם

המוכר יגיש לה המבורגר מהופך, מה שיסביר את הכרס המוזרה שהופעה לה אתמול.

DviRincewind

New member
אה, וגם יש לי ../images/Emo32.gif על Night Watch

Night Watch
קודם כל, ציטוט שגרם לי לצחוק: 'He killed a copper who was eating a pie?' said Fred Colon. 'Yep.' 'What a bastard! What kind of pie was it?'
וחוצמזה: במשפט שבחתימה שלי- יש לביצה הקשה משמעות מסוימת שבאה מהעולם האמיתי? מהפיכה היסטורית דבילית אולי או משהו כזה? יש רעיונות? אולי הכוונה לרמיזה למלחמה בסיפור של גוליבר שהיתה בעצם על ביצה?

Maladict

New member
הביצה של גולביר(לא זאתי!! סוטים)

הביצה שעליה התנהלה המלחמה בין הלילפוטים היא בעצם אליגוריה למשהו אחר שהיה בתקופה שהספר נכתב. אם מישהו באמת רוצה לדעת על מה זה היה אני יכול לבדוק. חוץ מזה הביצה של פראצ'ט היא סתם ביצה בלי משמעות חבויה

Athaclena

New member
אנשים? פספסתי משהו?

מי זאת מירי מוווווהדנה? למה אכפת לי מה יקרה לה? לילה טוב ושבוע טוב וחודש טוב וחג שמח ולהתראות...

ויימס

New member
אבל התוף המתוקן התרכך להפליא..

בתקופת צבע הכשף היא הייתה מוצאת את עצמה נמכרת לזנות לדעתי, עכשיו לא יקרה לה כלום. אלא אם כן היא באמת תקרא לספרן 'קוף'.

למעלה