שאלה

צ ל י ל 8

New member
תשובה ../images/Emo68.gif

מה שאת שואלה זו בעצם כל התורה כולה, וכיצד ניתן ללמדה ש-2 משפטים. אם את רוצה ללמוד, קני לך חפיסת קלפים וספר טוב, נסי ללמוד בעצמך ובעזרת הפורומים הרבים באינטרנט, שכמובן הטוב ביותר הוא כאן בתפוז
שאר הדברים מגיעים עם הרבה ניסיון ועבודה רבה. בהצלחה.

מה שאני בעצם מבקשת זה...

הכוונה לגבי ספר טוב ובקשר לקלפים- יש אמונה שאומרת שאת הקלפים צריך לקבל במתנה ולא לקנות האם יש בזה מן האמת?

blackcat2

New member
הי../images/Emo42.gif

בתחילת דרכי הורדתי למחשב שלי את הקובץ מהאתר של יואב בן דב ועליו הוספתי משמעויות שעלו במהלך שיטוטי והשתתפותי בפורומים השונים. הלמידה הזו חייבת להיעשות בשילוב עם בחינת ציורי הקלפים ובחינת התחושות שהם מעוררים בך. נסי לראות את הקלפים בקונטקסט של הפריסה וכיחידה נפרדת. כדאי לנסות לפרש לשואלים בפורומים גם אם את רק בתחילת דרכך. ככל שתתנסי יותר תצליחי יותר. וכמובן קראי את תגובות הגולשים האחרים ותבחני את דבריהם. רק אחרי כמה חודשים טובים קניתי ספר וזה בעקבות המלצה של נשים חכמות שידעו שרכישת ספר עלולה "לקבע" את המחשבה ולמנוע ממנה את החופש הנדרש לעבודה נכונה עם הקלפים. אין חוכמות. חייבים לקרוא, להתנסות ולעבוד עם הרגש. בהצלחה.

תודה על התגובה

אבל רציתי לדעת עוד 2 דברים (לפחות רק שתיים עכשיו
) 1. האם אפשר לעבוד עם הפריסות באתר פה או שחייבים קלפים 2. איך אני יודעת בכל פריסה על מה מדבר כל קלף מה הוא מייצג?

blackcat2

New member
תלוי בפריסה../images/Emo39.gif

יש פריסת שאלה שאז הקלף מייצג חלק ספציפי בשאלה וכך נוח לפרשו. לדוגמא: מה- קלף 1- נותן תמונה כללית עלי- קלף 2- מי את בהקשר לשאלה. לעשות- קלף 3- אילו צעדים את נדרשת לנקוט או להימנע מהם? כדי להצליח- קלף 4- גם נקשר לצעדים לקראת הצלחה. בלימודים- קלף 5- הלימודים עבורך. בחצי שנה הקרובה?- קלף 6- המיקוד שלך בתקופה זו. קלף סיכום- קלף 7 זזה פחות או יותר למרות שאין צורך לעבוד לפי נוסחה סדורה. לעיתים את חחייבת ללכת עם התחושה הפנימית. יש פריסות רבות נוספות שעמדות הקלפים ברורות במשמעותן כמו הקלטית לדוגמא. ויש פריסות שלקלפים אין כל עמדות ואת חייבת להפעיל את האינטואיציה בלבד על מנת להבינן כמו פריסת 5 הקלפים. ממליצה לעבור על השרשורים בפורום גם בדפים הקודמים וללמוד לאט לאט. בי

batgalim

New member
את בהחלט יכולה לעשות את האימון

בעזרת האתר של הפריסות. אבל אני ממליצה לך להוציא הדפסה של כל הקלפים על מנת שתוכלי לחבר בין התמונות למשמעויות. http://www.tarot.org.il/Cards/

צ ל י ל 8

New member
שלום למעוניינת להבין

תשובות לשאלותיך: בהתחלה בהחלט שאין צורך בחפיסת קלפים, וניתן להסתפק בפריסות האוטומטיות. מניסיוני, הן עובדות לא פחות טוב. אבל, את תראי שאם הנושא מעניין אותך, את תקני חפיסה ממילא
לגבי ספרים: יש המון המון ספרים. באתרו של אורי רז יש גם המלצות לגבי ספרים. הכי טוב הוא לגשת לחנות מיסטיקה, לדפדף בין דפי הספרים ולראות מה מוצא חן בעינייך הכי הרבה. לגבי עמדות הקלפים: הוי, זה כבר המון זמן של לימוד, ניסיון ואינטואיציה. אם יש לך עוד שאלות, את מוזמנת לשאול

האמת שהנושא מאוד מעניין אותי

אבל קצת קשה לי לפרש בלי לדעת את מי מייצג כל קלף (לא בפריסת שאלה) יש אתר שמדבר על הפריסות עצמן ז"א מה מייצג מיקום הקלף?

צ ל י ל 8

New member
לצערי, אין אתר וגם אין ספר

שראוי. הספר שהכי לדעתי מעניין הוא "תרולוגיה" של אריאל בנדיק. הוא לא צבעוני, אבל הוא חביב לקריאה. שוב, ייצוג קלף בעמדה מסויימת תלוי מאוד גם בקלפים שיושבים בפריסה. קשה מאוד לאמר שקלף כזה וכזה פירושו כך וכף בעמדה זו וזו. רק הניסיון, ועוד ניסיון ועוד ניסיון בלי להתבייש לטעות..

blackcat2

New member
לכי לחלק הפריסות באתר

של אורי רז ותראי שם דוגמאות לפריסות רבות שם מצויינת משמעותה של כל עמדה. תפתחי סתם כך קלפים, לא לפני שתחשבי על סיטואציה בראש ונסי לפרש בשביל האימון והענין. מה את אומרת?

blackcat2

New member
הי../images/Emo13.gif

מאחר ותעבדי לבד תתקשי במקרים כאלה לקבל פידבק אבל לפריסות של "אנשים אמיתיים" יש לך אותנו וכמובן את השואלים ואת מוזמנת להצטרף וכמו שראיתי אותך היום את נמצאת בנקודת פתיחה מצויינת ואין כל סיבה לא להתחיל באופן ממשי מע-כ-ש-י-ו. מקוות לראות אותך פעילה. כולנו פה בשביל ללמוד. ואולי תשני את הניק? יהיה נחמד לקרוא לך בשם קצת יותר ממשי. מה את אומרת? לשיקולך. בי

צ ל י ל 8

New member
מסכימה בהחלט עם ../images/Emo54.gif

בשביל מה אנחנו כאן
לכל בעיה, שאלה ותהיה נשמח לענות לך ולראות בך חלק מהמפרשים הקבועים בפורום
וגם אני בעד שינוי הניק.

צ ל י ל 8

New member
פשוט תחשבי על משהו שאת אוהבת

ומתחברת אליו, כל דבר... חיה, שם של פרח, משהו מדליק שהיית רוצה להיקרא בו... לאחרונה נדלקתי על ה
. גם ניק וגם אייקון... מה דעתך על חיוכית? מקסימונת? סינדרלה? צופית? ג'ירפה? קוקולה? עצמאית? לא יודעת.. כל דבר שאת רואה בו את עצמך

למעלה