שאלה שהשארתי באעות ב"תרבות עברית". (אוף החבורות שם ופה כ"כ דומות, שאני כבר מתלבלב...)
נ נֵץ New member 4/5/04 #1 שאלה שהשארתי באעות ב"תרבות עברית". (אוף החבורות שם ופה כ"כ דומות, שאני כבר מתלבלב...)
ד דן תרדן New member 4/5/04 #3 חשיבות עצמית../images/Emo2.gif כשאתה כתבת חשבתי לעצמי חשבתי לעצמי שחשבת בעצמך אבל ראיתי שבדיוק כבר מישהו חשב אותו דבר בעצמו אז חשבתי לעצמי מי הוא חושב את עצמו ואז חשבתי למה מי אני חושב את עצמי שאגיד לו למי הוא חושב את עצמו. סתם מחשבה.
חשיבות עצמית../images/Emo2.gif כשאתה כתבת חשבתי לעצמי חשבתי לעצמי שחשבת בעצמך אבל ראיתי שבדיוק כבר מישהו חשב אותו דבר בעצמו אז חשבתי לעצמי מי הוא חושב את עצמו ואז חשבתי למה מי אני חושב את עצמי שאגיד לו למי הוא חושב את עצמו. סתם מחשבה.
י יש לי ניק בדוי New member 4/5/04 #4 צק-צק-צק....../images/Emo4.gif ככה לא יפה לענות לאנשים. וגם לא לציפורים. * תתרדן, תתרדן, כך אומר לי הקול, להיפגע וליפול כל אחד יכול *
צק-צק-צק....../images/Emo4.gif ככה לא יפה לענות לאנשים. וגם לא לציפורים. * תתרדן, תתרדן, כך אומר לי הקול, להיפגע וליפול כל אחד יכול *