שאלה

שאלה

קוראים לי צפריר, ואני כרגע לומד בכיתה ו'. אני ממש לא מקובל, אין לי חברים, כל הזמן מרביצים לי ויורדים עלי, וקוראים לי "שמן" ו"מישקפופר" ויש את הקללה הכי נוראית "אתה גרוע בכדורגל". אבל אני יותר טוב מכולם, אני יודע שאני שווה יותר מכולם. אז מה אני צריך לעשות בכדי להיות מקובל?

S H I L G I

New member
כל עוד תשמור על הקטע של

אני יותר טוב מהם, אתה לא תיפול בצורה שם רוצים.. תשמע, בסביבה כזאת אין מה להיות מקובל, כי בעצם, אתה רוצה להיות חבר של ילדים צבועים שפוגעים בך? אני בטוחה שלא. אני בטוחה שיש עוד ילדים שהם לא כמו ה"מקובלים" שלכם-חברים אמיתיים. מקווה שאיכשהו עזרתי.. ונקודת אור-אתה בסוף כיתה ו'! כיתה ז' אתה עובר לבצפר חדש, סביבה חדשה, חברים חדשים!

../images/Emo45.gif צודקת!

יש לך הזדמנות באמת להוכיח את עצמך שנה הבאה בבית ספר החדש. ובכל זאת אל תנסה להיות כמו כולם, תנסה למצוא את הסביבה שלך, תהיה עם מי שמקבל אותך ומכבד אותך ותסתפק בזה בינתיים ואז תראה עם הזמן שזה עוד ישתנה, אתה לא צריך את כל האלה שירדו עליך. אני בטוחה שיש מישהו שמעריך אותך ואוהב אותך בזכות עצמך לך איתו ולא עם השאר. בהצלחה!

boolbool boy

New member
פשוט...

תיהיה אתה... אז שיגידו שאתה גרוע בכדורגל, אז יגידו שאתה משקפופר, אז מה? תחשוב לך בלב, שאתה הרבה יותר טוב מהם, ושאתה יודע את זה, כי זה הרי נכון. אתה גם לפעמים יכול לאמר להם שיפסיקו, לשאול אותם מה יוצא להם מזה... מקווה שעזרתי... אממ... ודרך הגב... אני חדש פה... היי...

ברוך הבא!!../images/Emo24.gif

תספר קצת על הצמך, למה באת לפורום הזה, מעמד חברתי וכל מיני דברים על עצמך! התאקלמות מהירה! הדס.

boolbool boy

New member
אממ בסדר... ../images/Emo13.gif

אני איתמר, לומדבכיתה ו', המעמד שלי בכיתה די גבוה, ובגלל המעמד הזה הייתי מנהיג ממש שלילי.... אחרי שעשיתי מעשה ממש נוראי, גם קיבלתי עונש שחבל על הזמן, וגם הבנתי שזה ממש לא היה מעשה טוב.. אז ירדתי מכל הבולשיט של מקובלים לא מקובלים כי אחרי הכול, כל המטרה שכולם יהיו מגובשים, ושלא יהיה כזה דבר מקובלים לא מקובלים... אני עדיין במעמד גבוה, אני עדיין עם החברים שלי,אני פשוט לא מנסה להנהיג. באתי לפורום הזה, כי כל הקטע של מקובלים לא מקובלים נורא משפיע עלי... זהו...

boolbool boy

New member
זה לא שאני לא רוצה ליהיות...

אני שפוט לא רוצה להתנשא על ילדים שהם לא מקובלים...

rock lee

New member
ביג דיל..

אתה ילד בכיתה ו' כשתיהיה בחטיבה היוצרות יתהפכו..
בכל אופן, עלי אתה בחיים לא תיתחכם! אפילו שאני לא מקובל! מואהאהאה!

boolbool boy

New member
חח... ביג דיל אעלק...

כשתראי מה קורה בכיתה שלי אז תדברי... ואין לנו חטיבה בבצפר... ובמילא שנה באה כבר אין חטיבות...

rock lee

New member
חח, שמע ילד זין

דבר ראשון, אני בן. דבר שני, אני צחקתי איתך, אז על תעשה על רוח יא "מקובל"

rock lee

New member
אתה עושה עליי רוח מהתחת שלח

קראתי לך ילד זין בגלל שזה הניק שלך יא עילג! ואל תקלל את אחותי! מ.כוערת! X_X (קומדי סטור)

boolbool boy

New member
כשאני יעשה עליך רוח מהתחת שלי

אתה תעוף קיבינימט. מי אתה חושב שאתה ידפוק? ילד מגניב שאוהב איירון מיידן ולא מקובל אבל אוהב אוהב את זה... ומ.כוערת זאת כנראה התדמית של אחותך... יאללה ימנקר תחת, סתום תפה

rock lee

New member
הולי שיט!

אוי לא! ילד בכיתה ו' יורד עליי...אני פגוע עד עמקי נשמתי... אין לי כח לקללות מפגרות, מצידי תקלל כמה שבא לך (אופייני לילדים כמוך..) זה הבעיה אם מפגרים כמוך! אתה גיבור גדול מאחורי המיקלדת אבל אם היית פוגש אותי בחיים האמיתים אתה לא היית אומר לי דברים כאלו.. מה הקשר יא דפוק??!?!?! אצלינו המקובלים שומעים ראפ פופ ומוזיקה מיזרחית שזה חרא של מוזיקה (לדעתי.), רק הפריקים שאני מביניהם אוהבים לישמוע רוק וספיד מטאל, אני באמת ילד מגניב! תודה
אני לפחות חושב על החיים שלי ויש לי דעה פוליטית (הייתי בהפגנה בעד ההיתנתקות ביום שבת, מי היה?) יש לי דעות, אני קורא ספרים מעניינים בניגוד למעריב לנוער שאתה קורא..אני קורא את טירת הכישוף, בקרוב גם את רומח הדרקון... אתה קורא רכילויות בפנאי פלוס..חחח.. מה אתה מערב את המישפחה שלי יא דפוק?!?? איזה קללות של ילדים קטנים.. מה אתה מקלל את אחותי?!? אתה ביכלל מקיר אותה? פחחח מה הקשר "ומ.כוערת זאת כנראה התדמית של אחותך" אני מתערב איתך שאין לך מושג מי זאת הדמות מ.כוערת, מ.כוערת זאת פארודיה שהייתה פעם על ג.יפית, מבין!? אז תפסיק לקלל כבר ותפסיק ליהיות תינוקי, כי זה לא פורום בישביל קללות ואני מיצטער אם קיללת בפורום הזה כי זה לא הנושא..

rock lee

New member
ודרך אגב..

אם אתה רוצה לאמר לי את מה שיש לך לאמר אז אתה תמיד מוזמן לכתוב לי בפרטי.

למעלה