שאלה

haimaz

New member
שאלה

קרה לי מס פעמים שבאמצע הלילה כאילו התעוררתי ואני שוכב במיטה בלי יכולת לזוז ויש מין רעש מאוד מוזר וחזק ואני לא ידע אם אני ער או ישן ואני מנסה לזוז בכל הכוח ולא מצליך בסוף זה ניגמר ואני מוצה את עצמי ער יש למישהוא מוסג מה זה? תודה חיים

shkool

New member
מה שקרה לך נקרא שיתוק שינה.........

שיתוק שינה זה מצב בו את במצב של עירות חלקית אך הגוף עוד משותק והוא לא הספיק ``להתעורר`` לחלוטין והמוח שלך נמצא במצב של חצי עירות חצי שינה ובגלל זה אתה שומע את הרעש הזה - זה בדמיון שלך.... shkool

Variety

New member
שיתוק שינה.

כל לילה, כשאני נרדמים, אם במודע או לא במודע, הגוף שלנו משתק את עצמו, כדי שלא נעשהמה שאנחנו עושים בחלום. לפעמים קורה שהמוח שלנו התעורר, אבל הגוף עוד לא, ואז אי אפשר לזוז, וגם שומעים כל מיני דברים, כי אנחנו עדיין בין חלום למציאות. אז אם תדמיין משהו, אז יהיה סיכוי גדול שתראה אותו. כנ``ל גם לשמוע. אבל יש גם רעשים בכל מקרה, אותם רעשים קורים גם כאשר אנחנו נרדמים, אבל לרוב מאבדים את ``ההכרה`` ונרדמים ולכן לא זוכרים אותם. אבל זה נורמלי לחלוטין. זה קרה גם לי, לא צריך להילחץ. אפשר לנצל את השיתוק הזה לחזור לחלום ולהיות צלול, או יש שטוענים שאפשר לצאת מהגוף מהמצב הזה אבל לא הייתה לי הזדמנות לבדוק את זה. למידע נוסף, אני הוספתי קישורים בתחתית המודעה ל2 אתרים על חלומות צלולים. Variety-

למעלה