שאלה

מנדי

New member
שאלה

אני עומד להתחתן ואחת השאלות ששאלה אותי בת זוגתי לעתיד מה האחוזים שגם לילדים שיהיו לנו בעתיד יהיה גם קלאב פוד ואם ניתן למנוע את הקלאבפוד מהילדים שלנו נ.ב זה שאלה שאני הולך לשאול גם את בן יצחק

אין לי מושג באחוזים, אבל בוודאי שיש

אפשרות גנטית שגם לילדים שלכם בעתיד יהיה קלאב פוט. אין שום אפשרות למנוע את זה. קודם כל מזל טוב גדול, מנדי. ודבר שני, אמור לזוגתך שקלאב פוט עדיף על ילד עם צרות גנטיות אחרות. המון בהצלחה, יעל

מסכימה עם יעל.

אומרים שאם יש ק"פ במשפחה אז יש סיכוי קצת יותר גדול שלעוד מישהו אחר יהיה. אני ממש לא זוכרת מספרים. יש למשל וריאציות שונות לגבי אחוז הילדים עם ק"פ בעולם. המספרים הם בין אחד לאלף לבין אחד לארבע מאות וחמישים. כך שאין ממש תשובה גם ככה. שמעתי פעם שיש לק"פ נטייה לדלג דור- גם על זה אני לא יודעת יותר מידי. ובארה"ב עושים עכשיו מחקר בו לוקחים דגימות גם מאנשים עם ק"פ כדי לנסות לבודד את הגן הקשור בק"פ. (אני חושבת שעדיין אפשר להשתתף במחקר). אבל באמת, שאלו יהיו הצרות שלכם. אנא תכתוב מה בן יצחק אמר. מזל טוב

מזל טוב!!!!!

גם אני לא יודעת לענות אבל אם תסתכל באחד הסקרים הראשונים שפרסמתי, ניתן לראות שבדרך כלל אין במשפחה קלאב פוט למרות שלילד יש..., אז אולי תסיק/ נסיק מסקנות....

מנדי

New member
תודה

תודה רבה לכולם אני מבטיח לעדכן אתכם על מה שבן יצחק אמר לי

גווניבר

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif

כדאי בכל מקרה שתעשו בדיקות גנטיות, למרות שלא מגלים בהם קלאבפוט. לאבא שלי ולאחי יש נטיה פנימה ברגל השמאלית, אבל בצורה מאוד קלה. אני לא יודעת באחוזים, סורי.

קודם כל מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo39.gif

אנחנו בדקנו במשפחה ואין לנו היסטוריה של ק"פ.

למעלה