שאלה

JIMMYPAGE

New member
שאלה

אני מעלה את השאלה לחברי הפורום: ההצעה לבחירת השיר היומי... הועלו שני הצעות.. 1. לבחור בכל יום שיר לפי הסדר הכרונולוגי של האלבומים. 2. לבחור בכל יום שיר אחר.. ללא כל קשר לאלבומים. לפי דעתכם באיזה הצעה לבחור? (כמובן שהרוב יקבע)

silvermarlin3

New member
בלי קשר לסדר

זה משעמם כולם ידעו איזה שיר הוא הבא... אבל מצד שני צריך אם כבר לעבור על כל השירים ולא להזניח אף אחד

JIMMYPAGE

New member
:)

צודק... אני חושב שכדאי שלא ללכת לפי הסדר.. ושרק המנהל יכתוב את השירים.. כך שיהיה לו רשימה של כל אלו שנכתבו.. כמובן שהוא צריך להיות בעל ידע רב...

AeroDar

New member
מזתומרת??

מה הרעיון שאני הצעתי? אם כן אמורים לבחור 2 שירים ולפי דעתי עדיף שיהיה בהגרלה כדי שלא יחשבו שיש פה אינטרסים אישיים למנהל...

JIMMYPAGE

New member
הרעיון שלך עוד יותר טוב

אבל הרעיון שלך בא לעשות מן תחרות בין השירים ולבסוף נגיע לשיר של כל הזמנים לא? בלי שום קשר איפר לדבר על כל שיר בנפרד, לתת הסברים, תאריים וכו'...

P o M i K i

New member
תכלס זה עדיף...

זה יותר עניין, אבל גם כל השירים הפחות מוכרים ישכחו והיו בסוף ואז אף אחד כבר לא יגיב. אבל תעשו מה שבראש שלכם...

ThE RhythM

New member
גם אני בעד 2

לבחור כל יום שיר אקראי הרבה יותר טוב...ולא ישכח שום שיר כי זה בטח יעשה ע"י איזשהי הגרלה

AeroDar

New member
קראתם את מה...

שרשמתי למטה?? בקיצר כל יום יומיים ככה מציעים 2 שירים של לד זפלין, מספרים על כל שיר קצת מתי הוצא מאיזה דיסק וכל מיני דברים כאלה ואז כל אנשי הפורום מצביעים מה השיר האהוב עליהם...ובסוף נגיע לשיר האהוב...

למעלה