שאלה

austin1

New member
בבקשה

www.sendit.com - אתר אמין של סרטי דיוידי בפאל www.deepdiscountdvd.com - אתר של סרטי דיוידי בntce מאוד זול

i love usa

New member
ואוווו תודה

באתר השני יש את כול סירטי ליל המסכות ואת כול סירטי יום שישי ה-13 וגם את כול סירטי פרדי קרוגר שזה ממש מעולה והסרטים עולים רק 9 דולר בלי משלוח כמובן אבל עדין זול.עוד משהו שיש שם זה את הסט של כול סירטי פרדי קרוגר ביחד וזה עולה 67 דולר ויש שם את בית 1000 הגוויות איך שאני מקבלת כסף אני יזמין אותו משם במידה והמשלוח יהיה זול כי הסרט עולה 14 דולר וואיי אני מתרגשת...
אגב כמה עולה משלוח לארץ??

D i l D o

New member
קחי בחשבון שהאתר השלישי שהוא נתן

עושה קצת בעיות בזמן האחרון, משלוחים שלא הגיעו וכאלה, הרוב בגלל עומס שהיה לפני חודשיים ורק עכשיו מתחיל להסתדר. בכל מקרה הוא אחד האתרים הטובים שיש, זול מאוד ואמין.

austin1

New member
ולא לשכוח גם

ש50 דולר ומעלה משלמים כבר למכס , אני מאמין שהמשלוח בסביבות 3-5 דולר

i love usa

New member
מההה???????????

מכס על סרט DVD??? אני מקווה שאתה צוחק מה ההבדל אם אני יזמין סרט DVD מאיביי(שאני בטוחה שאני לא ישלם מכס) או שאני יזמין סרט DVD מהאתר הזה?? אנשים הכוונה לאתר השני שהוא נתן לא האתר הראשון

D i l D o

New member
תראי הקטע עם המכס הוא כזה..

אם תזמיני מאמזון את תשלמי מכס על בטוח, אם לא..זה כבר את והמזל שלך. למה? כי לאמזון יש הסכם עם המכס - כל חבילה שלהם מחוייבת, לעומת זאת אתרים אחרים שאין להם הסכמים עם המכס בד"כ לא משלמים וזה בגלל שאנשי המכס עושים מעיין "הגרלות" הם לוקחים אחת מתוך 50 חבילות בערך ומחייבים במכס, אם יש לך מזל החבילה שלך לא תיפול ב"הגרלה" הזאת. עכשיו תחשבי מה בא לך לעשות

i love usa

New member
זה מדכא

אני חושבת שאני ילך על בטוח ופשוט יקנה מאיביי ככה שאני לא ישלם מכס למי יש כסף לחרא הזה עכשיו המדינה הזאת והשטויות שלה חוץ מזה אני אם המזל שלי זה בטוח ישלם מכס אני לא רוצה לקחת סיכון

austin1

New member
פשוט תזמיני

4 סרטים כל הזמנה ואז לא תצתרכי לדאוג למכס , תזמיני עד 40 דולר .

i love usa

New member
אפשרי האמת

אני רק יצטרך עוד 100 שקל ניראה כבר אני יחליט

למעלה