באתר השני יש את כול סירטי ליל המסכות ואת כול סירטי יום שישי ה-13 וגם את כול סירטי פרדי קרוגר שזה ממש מעולה והסרטים עולים רק 9 דולר בלי משלוח כמובן אבל עדין זול.עוד משהו שיש שם זה את הסט של כול סירטי פרדי קרוגר ביחד וזה עולה 67 דולר ויש שם את בית 1000 הגוויות איך שאני מקבלת כסף אני יזמין אותו משם במידה והמשלוח יהיה זול כי הסרט עולה 14 דולר וואיי אני מתרגשת...
עושה קצת בעיות בזמן האחרון, משלוחים שלא הגיעו וכאלה, הרוב בגלל עומס שהיה לפני חודשיים ורק עכשיו מתחיל להסתדר. בכל מקרה הוא אחד האתרים הטובים שיש, זול מאוד ואמין.
מכס על סרט DVD??? אני מקווה שאתה צוחק מה ההבדל אם אני יזמין סרט DVD מאיביי(שאני בטוחה שאני לא ישלם מכס) או שאני יזמין סרט DVD מהאתר הזה?? אנשים הכוונה לאתר השני שהוא נתן לא האתר הראשון
אם תזמיני מאמזון את תשלמי מכס על בטוח, אם לא..זה כבר את והמזל שלך. למה? כי לאמזון יש הסכם עם המכס - כל חבילה שלהם מחוייבת, לעומת זאת אתרים אחרים שאין להם הסכמים עם המכס בד"כ לא משלמים וזה בגלל שאנשי המכס עושים מעיין "הגרלות" הם לוקחים אחת מתוך 50 חבילות בערך ומחייבים במכס, אם יש לך מזל החבילה שלך לא תיפול ב"הגרלה" הזאת. עכשיו תחשבי מה בא לך לעשות
אני חושבת שאני ילך על בטוח ופשוט יקנה מאיביי ככה שאני לא ישלם מכס למי יש כסף לחרא הזה עכשיו המדינה הזאת והשטויות שלה חוץ מזה אני אם המזל שלי זה בטוח ישלם מכס אני לא רוצה לקחת סיכון