שאלה ???

taltaltal28

New member
שאלה ???

אני בן 28 ומתאמן באיגרוף תיאלנדי לאחרונה אני סובל מפציעות והמליצו לי על יוגה . יש לי כמה שאלות. 1.איזה סוגים סגנונות של יוגה ישנם?. 2.האם באיזור עמק חפר ישנם מורים טובים ליוגה?. 3.תוך כמה זמן מרגישים את ההשפעה של התרגילים?. 4.האם אני יכול להכנס ישר לקבוצה או בגלל שאני חסר נסיון אני צריך לחפש קבוצת מתחילים?. 5.אני סובל מאלרגיות לאבק ובעקבותיהם בעבר סבלתי מקוצר נשימה האם תרגול יוגה יכול לעזור לי ??? תודה

יוגי בר

New member
כמה תשובות לפתיחה....

היי טל, וברוך בואך לפורום אז ככה: 1. סוגי יוגה בקטע שלך (יוגה עם פעילות גופנית)יש אחת: האת'ה יוגה סגנונות יש למכביר- וריאציות של מורים יותר משתרצה להכיר. 2. עמק חפר אבדוק ואחזיר לך תשובה בהמשך. 3. איך להתחיל? תתחיל, כמובן, מההתחלה. עדיף לעשות קורס מתחילים מסודר שבו תדע לאט לאט שהכל הולך סחתיין ומתי אתה יכול להתפנן. 4. אלרגיות תרגול נשימה יוגית מסודר ישחרר אותך לאט לאט מקוצר הנשימה. מתינות. סבלנות. וזה יקרה. יוגה היא תרופה לכל דבר, אבל היא לא תרופת פלא. 5. הסוד סוד ההצלחה- כמו בכל דבר- ההתמדה. תתמיד ותצליח. אין כל ספק בכך. אחרי שנה לא תכיר את עצמך ולא תאמין כיצד אתה נושם לרווחה. 6. מאמרים תכנס למדור מאמרים. תשטוף את העיניים להתחלה ותמשיך הלאה. הלימוד לעולם לא נפסק. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה