שאלה

Eowyn of Rohan

New member
שאלה

מישהו שם את התמונה הזאת בגלריות של הפורום וכתב שזו גולברי ושזה לקוח מאתר אמין. עכשיו, האם זו באמת גולדברי? איפה בדיוק היא הופיעה בסרט? ואיזה אתר זה בכלל שהוא אמין כל כך? תודה

adva g

New member
זה ממש מוזר...

אני לא זוכרת את דמות הזאת, ואני בכלל לא זוכרת שגולדברי הופיעה בסרט... מוזר מאוד...

adva g

New member
זאת דמות שמופיעה בספר

אני חושבת שהיא מופיעה ב"אחוות הטבעת", כשהם פוגשים את טום בומבדיל...אחד הפרקים האהובים עלי
, חבל שלא הכניסו את טום בומבדיל לסרט, זה היה יכול להוסיף המון!

Eowyn of Rohan

New member
האמת שלא כל כך

זה לא היה מקדם את העלילה בשום דבר ובגלל זה פיטר החליט לא להכניס את זה.

adva g

New member
אבל אני אוהבת את טום בומבדיל ../images/Emo10.gif

היה לי משחק מחשב של אחוות הטבעת (הממ, עדיין יש לי הוא פשוט מסרב לפעול!) וזה היה לפני שקראתי את הספרים. בכל אופן, דווקא המשחק היה נאמן לספר בהרבה קטעים והיה שם את טום בומבדיל, ואת גולברי ואת כל הטרולים ביער. בקיצור, חבל שהוא לא פועל עכשיו

yaaronet bloom

New member
וואייי אתם לא יודעים איך אני עכשיו.

פועמת מהתרגשות היום בבוקר נכנסתי לפורום ונכנסתי להודעה הזו ולא הבנתי במי מדובר ובצהרים לקחתי ת'ספר והמשכתי לקרוא מאיפה שעצרתי אתמול ואז הגעתי לפרק שהם פוגשים את טום בומבדיל ואת גולדברי ובנתיים שחכתי שקראתי היום את השם הזה ועכשיו אני נכנסת ואורה עוד פעם בהודעה הזאת את זה עוד פעם ומצליחה סוף סוף לקשר!!! חחח עזבו קצת התחרפנתי.... כתבתי מגילה הא?!

go girl1

New member
אין סיכוי שהיא הייתה../images/Emo118.gif

כי היא מופיעה רק עם טום בומבדיל ובסרט אין את הקטע שלהם...

באמת חבל שלא שמו את טום בומבדיל..

דווקא בספר זה קטע נורא נחמד. לי בכלל יש בעיה שהשמיטו קטעים. טיהור הפלך סרומאן וכו'.

למעלה