שאלה

tapuzita

New member
שאלה

מתי הקנאה עוברת את הגבול? הסבר: היה לי חבר שהיה קנאי, בהתחלה חשבתי שזה נחמד, אני לא הייתי קנאית אולי כי לא היה לי ניסיון, הוא לא אהב שאני הולכת עם דברים חושפניים, עד שזה הגיע למצב שהוא לא אהב שאני לובשת שריגים-בגלל שיש את החורים בבגד-כי זה שריג! אז יום אחד שישנו קמתי וראיתי אותו מריח את הבגדים שלי כדי לבדוק שאין ריח שך זיעה או משהו כזה לודא שלא לבשתי בגדים שהוא לא אוהב שאני לובשת-אני מודעת לזה כיום שזה מוגזם למרות שאז לא הייתי מודעת לזה, בקיצור, אז איפה לדעתכם הקנאה עוברת את הגבול?

Vdrums

New member
הריח ת'בגדים???

ואוו הוא ממש דפוק... תראי, הקינאה עוברת גבול איפה שאת מציבה את הגבול, כלומר אם מבחינתך עניין הבגדים זה מוגזם ואת חושבת שהוא כבר עובר לשתלטנות כלשהי בכך שהוא מתערב בלבוש וכופה עלייך לא ללבוש בגד מסויים אז כן הקנאה שלו עוברת את הגבול.

avital golan

New member
תראי....

קודם כל.... אני אישית הייתי מוותרת על בגדים חושפניים בשביל שלוות נפשו של החבר שלי בידיעה שכשיהיה משהו שאני אבקש ממנו אני אקבל את אותו יחס. כבוד. למרות שאני לא מאמינה בוויתור ה"אני העצמי" שלך...כל עוד זה משהו שבאמת אין לך בעיה לוותר עליו, כמו שלי אין בעיה לוותר על מחשוף לדוגמא, תוותרי בשבילו, הוא יעריך את זה ויוותר בשבילך על דברים אפילו יותר משמעותיים. מה לעשות, קנאה זה לא תכונה גברית בלבד, גם אנחנו מקנאות. זה לעתים בריא. עד שזה גובל באיפנטיליות ואובססיות. ומכאן לענייננו- להריח את הבגדים?! כאילו וואט דה פאק?! לדעתי יש פה חציית גבול ברורה...הוא ממש רוצה לכפות את הרצונות שלו עלייך, את צריכה להבהיר לו שאת לא מתכוונת לשנות סגנון לבוש בשבילו, מחשוף פה גופייה שם עוד מילא אבל לשנות את כל המלתחה רק כי הבחור לא מת על החורים שבסריג?! זה סריג למען השם! סורגים אותו! לא יודעת...זה כמו שתגידי לו אל תראה כדורגל....או אל תצא עם החבר הזה או אחר...אלה דברים שאת רגילה עליהם ואוהבת אותם ואין שום סיבה שבעולם שתוותרי עליהם. מתוך כבוד, סבבה, לנסות להתגמש ולהגיע לפשרה-סבבה...לשנות את הארון בגדים שלך?! עד הארון בגדים שלנו! מבגד זה יהפוך לאיפור,מאיפור לבושם, מהבושם לתכשיט,מקומות בילוי,חברות וכן הלאה וכן הלאה... תנקטי בצעדים...לא חריפים מדיי, מילה אחת במקום וגמרת את הסיפור. בהצלחה.

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

מההודעה שלך נראה לי שהבחור עבר כבר את גבול הטעם הטוב.

niva99

New member
התשובה לשאלתך-כן, ובגדול!

זה שהוא מנסה להכתיב לך מה ללבוש. הוא גם לא נותן בך אמון-עובדת הרחת הבגדים. דברי איתו על כך הבהירי לו שזה לא מקובל עלייך (במידה וזה אכן כך). את לא המשכיות של גופו יש לך קיום עצמאי וזכות לטעם /רצונות משלך. אם זה מתחיל כך אין לדעת כיצד זה יגמר.

למעלה