שאלה

שאלה

המחשב נתקע כל הזמן, זאת אומרת העכבר זז אבל תוכנות או קבצים שאני לוחצת עליהם כדי שיפתחו לי לא נפתחים, או שכן אבל אז הם נתקעים. האם יש סיבה מסוימת שזה קורה? וכיצד אפשר לפתור את הבעיה הזו??? תודה רבה למי שעונה לי!

benjy337

New member
האם ../images/Emo26.gif

תתני יותר פרטים, אולי נוכל לעזור איזה מחשב יש לך
מעבד
כמה זיכרון
איזה WINDOWS
כמה מקום פנוי בHDD
האם את עושה "טיפול למחשב " איחוי
מחיקת קבצים זמניים
סריקה עם תוכנה נגד קבצי ריגול
אנטי וירוס מעודכן
יכולים להיות 1001 סיבות שהמחשב לא עובד כמו שצריך, הדברים הראשונים לבדוק ולעשות הם הדברים שכתבתי כאן

פרטים:

יש לי חלונות XP מדי פעם זאת אומרת פעם בחודשיים אני עושה עידכון לאנטי וירוס, למרות שהוא משנת 2002 אבל שאהיה יותר מזה אני לא יכולה להשיג כי אין לי כסף
יש לי את התוכנות ספייבוט ואד וואר ובשניהם אני לא ממש משתמשת, כי אני מפחדת לעשות עוד יותר נזק. מעבד: לא יודעת. זיכרון: כתוב לי שבכונן C יש 6.60 GB איחוי: סליחה על הבורות אבל אין לי מושג מה זה או איך עושים את זה. מחיקת קבצים זמניים: לא אני לא מוחקת, כי אין לי ממש מושג. שאלה: האם אפשרי שהמחשב שלי ניתקע כי אני מורידה הרבה שירים מהאינטרנט? או שאין לזה קשר?

benjy337

New member
טוב ../images/Emo26.gif

תוכנת אנטי וירוס לא שווה כלום אם היא לא מעודכנת, את צריכה הגנה על הוירוסים החדשים יותר, אני ממליץ לך להתקין את AVG החינמית מקישורי הפורום "תוכנות מומלצות" גם ADAWARE או SPYBOT לא שווים הרבה אם הם לא מעודכנים, חובה לחפש עדבונים בכל הפעלה ומומלץ להפעיל פעם בשבוע (יש אופציה של עדכון מובנת בתוכנות אלה "UPDATE" לפני הכל תעדכני את ADAWARE/SPYBOT ותסרקי איתה את המחשב אחרי זה תתקיני את AVG וגם איתה לסרוק את המחשב אחרי זה תחזירי לכאן ונסביר לך איך לרוקן קבצים זמניים

efi2000

New member
אולי סוס טרויאני במחשב מפריע לעכבר

ויש צורך לבדוק ע"י תוכנה BPS Spyware-Adware Remover והוא יסיר סוס טרויאני מהמחשב.

benjy337

New member
efi בקשתי ממך ../images/Emo26.gif

בשרשור השני לתת לי קישור או שם ודגם של המאוורר שלך, יש אפשרות

efi2000

New member
מה הלחץ? לא תמיד אני חייב לענות ולא

תמיד יש לי זמן להגיב כי יש לי פה עבודות.

benjy337

New member
לא ../images/Emo26.gif

אמרתי שיש לחץ, רק לא ידעתי אם ראית את ההודעה שלי שם, כהוא נכנס לאמצע השרשור, בקיצור, בזמנך החופשי

benjy337

New member
עברו לי ../images/Emo26.gif

עוד כמה יומי הולדת מאז שכתבתי את זה גם

benjy337

New member
efi שכחת אותי ../images/Emo35.gif ../images/Emo26.gif

תעשה טובה, אני צריך לבדוק למישהו מאווררים של AMD, ואני מעוניין לבדוק את המאוורר שהמלצת עליו, לוקח 20 שניות לתת לי קישור, או לפחות תן לי שם ודגם................תודה מראש

למעלה