שאלה

shirely

New member
שאלה

התחלתי לקחת לפני שלושה ימים את ה"אלטרולט" ומאז יש לי תופעות שונות מהרגיל... אני מרגישה יותר עייפה, וחולשה כללית, כל הזמן חם לי בצורה לא רגילה ואני מזיעה המון, יש לי בחילות וכאב גרון.... אני מוכרחה לציין שקראתי שאסור לשתות אלכוהול עם התרופה אבל הייתי במסיבה של חברים וכן יצא לי לשתות מעט (אני לא שתיינית או משהו, סתם כשיוצאים וכאלה, אתם יודעים...) אני לא יודעת אם זה תופעות רגילות, אם הן קשורות לתרופה או לשתייה?! בכלל מפחדי אותי לקחת תרופות לא טבעיות משום מה... שבסוף יהיה יותר רע מאשר טוב כי הגוף יתרגל אליהן או משהו...

dorgad

New member
לשירלי - אלטרולט

אני לא יודעת אם יש קשר בין האלטרולט לתופעות שהזכרת, והרי כל הסימנים שתיארת מתחברים לתסמונות. מניסיוני אני ממליצה - אל תחששי מהאלטרולט. בעבר לקחתי והפסקתי, ובהמשך מצבי הידרדר עד שנאלצתי לקחת תרופות חזקות בהרבה, עם תופעות לוואי שלא נדע. לשמחתי, הגעתי לנוירולוג שהציע לי לחזור לאלטרולט, ובהמשך לעבור לאלטרול, מה שעזר לי בחלק מהתופעות. בכל מקרה, ברור שצריך לקחת תחת מעקב של רופא. לגבי זה שחם לך... נו, בימים אלה למי לא חם? גם לי, אם אין מזגן בסביבה, חם, ואני מזיעה מאוד. לגבי האלכוהול, אני לא בטוחה ששתייתו במקביל לאלטרול גורמת נזק עקב הצירוף, ייתכן שהוא רק מבטל או מפחית את השפעת האלטרול. ובאשר לחשש שהגוף מתרגל - זה קורה גם בתוספים המכונים "טבעיים" - ראי דברי נאווה בנוגע לחומצה המאלית.

shirely

New member
תודה על התשובה

כן אני מניחה שאת צודקת... אבל משום מה בנוגע לתרופות לא טבעיות יש לי יותר חשש... כאילו שהמצב רק יחמיר... כמה זמן אני בכלל אמורה לקחת את האלטרולט?! הרופאה לא ציינה טווח זמן...

shirely

New member
ואגב חומצה מאלית...

אבא שלי הצליח להזמין דרך בית הטבע ברמת השרון... אני חושבת שהמחיר יותר יקר, לא כמו במבצע באור יהודה, אבל בכל מקרה לידיעתכם.

dorgad

New member
שירלי, בוקר טוב!

המינון ומשך הנטילה הם, כמובן, אינדיווידואליים. מניסיוני, לא מדובר בתקופה קצרה. אני מניחה שהרופאה תענה לך אם תשאלי. בהצלחה!

למעלה