שאלה

alongp

New member
שאלה

צריכה עצה: ויזה לתאילנד לכמעט חודשיים- צריך לסדר מהארץ או לא? ואם אני עוברת גם בלאוס וקמבודיה- זה משנה?

muga

New member
תלוי

אם תשהי בתאילנד יותר מ30 יום רצוף, עדיף לסדר ויזה מהארץ. בכל כניסה לתאילנד - יבשתית או אווירית - את מקבלת אוט' ויזה חינם ל30 יום (גם אם לא נצלת את הויזה הקודמת עד תומה..)

טנה

New member
אם הכרטיס טיסה לבנגקוק הוא ל-3

חודשים, אבל התכנון הוא להיות בתאילנד פחות מחודש ולחזור אליה רק לטיסה - האם יש צורך להוציא ויזה? סוכנת הנסיעות הזהירה כי אם לא מוציאים ויזה מהארץ, אל-על לא נותנים לעלות למטוס, גם אם אומרים להם שלא מתכוונים לשהות מעל חודש בתאילנד.

muga

New member
לא

אני נכנסתי לתאילנד 3 פעמים עם כרטיסים פתוח או ללא כרטיס יציאה מתאילנד, ובכל פעם קיבלתי אוט' ויזה ל3 חודשים חינם. אבל - אם את בכל זאת חוששת, תוציאי ויזה מראש. אני לא שמעתי אל אף אחד שהיו לו בעיות עם הנושא. טיול נעים

עמית22

New member
../images/Emo45.gif

אל תאמיני לסוכנים רודפי העמלות! אין שום בעייה להיכנס לתאילנד ללא כרטיס יציאה (עשיתי את זה כמה וכמה פעמים). אם התכנון הוא לפחות מחודש אין שום טעם להוציא ויזה.

kkarinn

New member
אני עשיתי ויזה...

הייתי בתאילנד רצוף מעל חודש, ולכן כבר עשיתי ויזה עוד בארץ... במידה ואת מחליטה לעשות ויזה בארץ, לא לעשות בשום פנים ואופן דרך סוכנויות נסיעות! אני עשיתי דרך שגרירות תאילנד בארץ ועלה לי כ- 60 ש"ח (לפני שנתיים), נתתי את הדרכון ולקחתי אותו יום יומיים אחרי... ידיד שלי, לעומת זאת, עשה דרך איסתא, קיבל את הדרכון אחרי שבועיים-שלושה ועלה לו בסביבות 150-200 ש"ח. העמלה שהם לוקחים ממש מופרזת...

למעלה