שאלה:

yogniz

New member
אורלנדו בלום../images/Emo99.gif

בשר הטבעות הוא לגולאס השאווה ובטרויה הוא פריס הכוסון (אך הפחדן)

Eowyn of Rohan

New member
השחקנים שמשחקים בטרויה הם:

אורלנדו בלום(לגולאס) שמשחק את פריס שון בין(בורומיר) שמשחק את אודיסאוס.

yogniz

New member
ידעתי שהוא מוכר לי../images/Emo70.gif

חשבתי שהוא סתם דומה מאוד..(מי שמשחק את בורימיר כאילו..)

s u c a r i a

New member
היה שם אודיסאוס?...

למה אני לא זוכרת?................................אויש אני סנילית

adva g

New member
לא הראו אותו כל כך הרבה

זאת הייתה דמות משנית.

אגולס

New member
זהו שנראה לי שאמור

לצאת סרט המשך לטרויה על זה שאודיסאוס מתכוון לחזור לארץ שלו מהקרב בטרויה או משהו כזה... ואז הוא מסתבך... לא זוכר איפה שמעתי על זה...

yogniz

New member
הממ...

יש 2 יצירות מופת יווניות עתיקות של הומורוס.. אחת "האיליאדה"- זה הסיפור של מלחמת טרויה... והשנייה "האודיסיאה"- שזה הדרך של אודיסיאוס חזרה הביתה מהמלחמה... אז כנראה עושים על זה את הסרט "המשך".. (למדתי את כל החרא הזה בהרחבה של ספרות..בעע)

אגולס

New member
זהו! זה האודיסיאה!

רק אין לי מושג איפה שמעתי את זה... אולי באינטרנט.. איך אתה מסוגל ללמוד את זה? זה פשוט חרא ללמוד את זה. .

yogniz

New member
זה מאוד תלוי במורה...

לנו היה מורה למיתולוגיה ממש סאדיסט...והוא לימד בצורה ממש משעממת... כעיקרון זה מעניין..אבל זה כתוב בשפה מאוד קשה..

aniviel

New member
אוקי

קודם כל, אני למדתי את המיתולוגיה היוונית בזמני החופשי ולא בבית ספר. סיפורים פשוט מדהימים, בעיקר האודיסאה. אני ממש ישמח אם יעשו על זה סרט ובעיקר אם שון בין (
) ישחק גם שם את אודיסאוס. מה שכן, הסיכויים שיעשו את האודיסאה הם נמוכים וגם אם כן אז סביר להניח שמי שיעשה את הסרט יהיה במאי אחר לגמרי אז כנראה שגם שחקנים אחרים - בעיקר בגלל ש"טרויה" - יחסית למה שציפו, ממש איכזב בקופות והיו ביקורות נוראיות על הסרט, אז מפחדים שאם זה יהיה אותו במאי אז זה פשוט לא יצליח. אני מאוד מקווה שיעשו את האודיסאה עם שון בין, אבל במאי אחר שאולי יצליח להכניס קצת יותר מהקסם של המיתולוגיה

adva g

New member
../images/Emo45.gif מסכימה

הסיפורים של המיתולוגיה באמת מדהימים, וכבר מזמן רציתי ללמוד את הנושא יותר לעומק, אבל זה לא יצא...... ואם יעשו את הסרט "אודיסאה" עם אותו במאי של טרויה אני לא חושבת שאני אלך לסרט בקולנוע.וכמובן, נוכחותו של שון בין בסרט חובה!

Nimst

New member
כבר עשו סרט על האודיסאה

סרט טוב, אפילו. ואני מניחה שיותר מאחד.

Y. Welis

New member
אסור ללמוד דברים כאלה בביה"ס, כי זה

מתכון לשינאה. צריך לקרוא לבד ולהתעניין. אפשר להתחיל בפורום מיתולוגיות כאן בתפוז - מס' 994.

כמובן חחחח

שכחתי מאורלנדו. התכוונתי לשון בן. אודיסאוס זה החבר שאיכיליס בוטח בו לא?

למעלה