שאלה

בריסטו

New member
שאלה

מיזמן גמרתי לראות את העונה ה2, אבל לא הבנתי משהו: מה היתה הברית בין אירינה סלואן וסארק? והאם סלואן זייף את החטיפה של אישתו?

ארררררררר../images/Emo46.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

תסמנו ספויילרים
ארררררררררררגגגגגגג התעצבנתי עכשיו

RenanaD

New member
את רואה בריסטו? יש פה אנשים שלא ראו

את העונה השניה והשלישית, וכשכותבים הודעות על העונות האלה ולא מודיעים להם על זה מראש הם יכולים לקרוא ולהרוס לעצמם את כל המשך הסדרה. לכן אנו נוהגים לשים בנושא ההודעה את הסימן הזה:
(ספוילר-מלשון "הורס" באנגלית) ולכתוב את מס' העונה שההודעה שאנחנו הולכים לכתוב מדברת עליה. ככה הם ידעו לא לקרוא ושום דבר לא יהרס להם...

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifתשובות.....

לגבי הברית שלהם: זה התחיל מהאמבולנס, וכשסארק הגיש את ההצעה שלה לסלואן, מאותו רגע סלואן היה מודע להכל ונודע לו שאירנה בחיים.....ההצעה הייתה בעצם לאחד את כל המידע על רימבלדי, כי היו דפים בידי ה CIA והיו דפים בידי סלואן, אז ההצעה שלה הייתה לאחד את הכל ביחד ובגלל זה היא גנבה את הספר בקטע האחרון כשהיא ברחה לג'ק, הם קבעו בעצם לשתף פעולה.....וכשחושבים על זה, סלואן בעצם ידע על סידני שהיא בוגדת בו מאותו קטע באמבולנס כי סארק סיפר לו הכל, והוא בעצם נתן את האפשרות להפיל את SD6 וידע שזה יקרה בגלל זה הוא הוחלף בדקה האחרונה ולא היה בראש הארגון יותר. לגבי אשתו של סלואן כן, הוא זייף את כל המוות שלה כדי להציל אותה......הדבר היחידי שמוזר זה שכשהוא היה לבד היו את כל הסימנים המוזרים שהיא חיה, כמו הכוס יין במקלחת והקטע עם האצבע שלה החתוכה....ובסופו של דבר ראו שהוא ידע כל הזמן הזה שהיא חיה....את זה אני לא יודעת להסביר

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif גם לך זה היה מוזר?!?

אני השתגעתי!!! איך זה יכול להיות שהוא ידע שהיא מתה אבל בכל זאת נבהל למוות כשהוא ראה את כוס היין והאצבע החתוכה?!?

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאולי.........

זה היה ככה רק כדי להגביר את השוק שלנו הצופים.....כי לדעתי אין הסבר הגיוני לעיניין הזה...

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif איזה להגביר שוק?! אני לא

מבינה... ובאמת לא נראה לי שיש הסבר הגיוני לזה. אולי ג'יי ג'יי כתב ומיד צילם את הסצנות האלה, ורק כמה פרקים אח"כ הוא החליט שסלואן ידע מכל הסיפור?! אולי בהתחלה הוא החליט באמת להרוג אותה, ואז שינה את דעתו ועשה את זה כך שסלואן הביא את כל זה?...

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifיכול להיות אבל.....

לא נראה לי...העיניין הוא שאני בטוחה שהוא חשב על התהיות שיהיו אח"כ עם הכוס יין והאצבע

RenanaD

New member
אולי רק אח"כ הוא אמר: "שיט, הסיפור

הזה לא מתאים לסצנות הקודמות!! או וול, מילא. נקווה שלא ישימו לב...". :-;

בריסטו

New member
התפלאתי האם יש לסלואן פיצול אישיות

עוד שאלה: הקטע שסלואן וגיק הולכים ברחוב ורואים את אישתו של סלואן,מה זה היה אמור להביע אם סלואן זייף הכל? ואם אירינה וסלואן עשו ברית,אז מה הקטע בסוף העונה,שאירינה פוגשת את סידני במגרש הוקי ואומרת לה לקחת את הפריט מסלואן אמור להיות?

inbal145

New member
../images/Emo58.gifמעליי... והצפה../images/Emo2.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

בריסטו

New member
התפלאתי האם יש לסלואן פיצול אישיות

עוד שאלה: הקטע שסלואן וגיק הולכים ברחוב ורואים את אישתו של סלואן,מה זה היה אמור להביע אם סלואן זייף הכל? ואם אירינה וסלואן עשו ברית,אז מה הקטע בסוף העונה,שאירינה פוגשת את סידני במגרש הוקי ואומרת לה לקחת את הפריט מסלואן אמור להיות?

inbal145

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

למעלה