שאלה...

שאלה...

כמה זמן בממוצע משדאים את הטור כל יום? מכיוון שאני לא אהיה 10 ימים מתוך הטור בבית ואני לא אוכל לראות החלטתי שאני מקליט את כל הטור. יש לי קלטות שסך כל השעות בהן הוא 54 שעות (3 חבילות של 3 קלטות שבכל קלטת 6 שעות), יספיק לכל הטור?

טיראן מ

New member
בטור של 2003 ...

הזמן המנצח עמד על 83 שעות 41 דקות ו-12 שניות. הרוכב האחרון רכב עוד כ- 5 שעות... כמה מזה שודר ? לא יודע.

אתה יכול לעשות דבר פשוט...

הקלט את השעה האחרונה (אפילו פחות) בקטעים המישוריים ושעתיים בקטעים ההרריים. בעיקרון השידור מתחיל בסביבות ארבע אחה"צ בממוצע (ראה פרטים באתר של יורוספורט) ומסתיים בהתאם למהירות הרוכבים. באתר הרשמי אתה יכול לראות את האפשרויות השונות לסיום, בהתאם למהירות הממוצעת. אם אתה צריך עזרה בקישורים, שאל.

zorka

New member
או שתקליט את התקצירים בערב

בנוסף/במקום. היה ליורוספורט בעבר חצי שעה, או שעה עם ההילייטס של הקטע.

מאדמאן

New member
קודם כל איזה ערוץ תקליט ?

אם אתה מבין צרפתית אין לי ספק שתהנה יותר מהשידור הצרפתי שהוא שופרא דשופרא, גולת הכותרת של שידורי הספורט - השנה שוב יפרשן שם לורן ז'לבר, בכלל ההסברים שם הרבה יותר coolים מההסבריםפ ביורו ספורט. שנית, לדעתי השעתיים האחרונות הכי חשובות בשידור הצרפתי מוקדשת שעה אחרי הטור לראיונות לכן, שעתיים לפני סיום המירוץ, מסתיים בערך באותה שעה (שבע בערב, ככה, ) והראיונות והדיווחים שעה אחר כך. ביורו ספורט רצים מיד לתוכנית הבאה אז שלוש השעות האחרונות.

ובכל יום בין 19:00-19:30 יהיה שידור

תקציר ערוך של יום האתמול בערוץ 1!!! (כן, מי שלא מאמין, מומלץ לקרוא שוב את השורה האחרונה...) בתקציר יהיו גם כמה דקות "היי-ליטס" של היום הנוכחי... מעולה לכל מי שהפסיד וכד'..

adifri1

New member
פרשן/ים בערוץ 1

מישהוא יודע מי (ואם יש בכלל) הפרשן שיישב לצד מגיש המהדורה בערוץ 1? האם נזכה לפרשן ממשתתפי הפורום??

../images/Emo2.gifבקשר לתקצירים....

את התקציר של ערוץ אחד אני לא אקליט...בכל זאת- ערוץ אחד. איך אני יכול לברר אם התקציר של יורוספורט חצי שעה או שעה? אם זה שעה זה יכול להיות רעיון לא רע בכלל אבל בחצי שעה אי אפשר לדחוס בצורה טובה קטעים של 4 שעות ויותר לא משנה כמה הקטע היה משעמם וצפוי..... אני גם לא בעד האפשרות של להקליט סוף של קטע....נכון שבד"כ החלקים המעניינים בסוף אבל לכו תדעו איזו פריצה מעניינת תהיה בחלק הראשון של הקטע....
בכל מקרה, אני לא רוצה להתחיל להסתבך עם ההקלטות כי אחי הקטן הוא זה שיהיה אחראי על ההקלטה והוא לא בדיוק טכנאי וידאו...

zorka

New member
מדיפדוף בחוח השידורים של יורוספורט

עולה שיש תקציר מדי ערב בשעה 22 CET. כלומר ב- 23 שלנו.

dana shtainberg

New member
יונתן צור איתי קשר במסרים!

גם אני רוצה לראות!!!! ואני לא אהיה 10 ימים בבית ולאתהיה לי טלויזיה!!!

למעלה