שאלה !

A v i s h y 1 7

New member
שאלה !

היי אני ממש רוצה לגדל ציפור ורציתי לשאול מה עדיף למי שמתחיל רק אני מאוד רוצה ציפור אהבה אבל המוכרת אמרה לי שאלה ציפורים לא נחמדות ושאי אפשר להאכיל ביד והם נושכות ועושות הרבה רעש מצד שני יש תוכן חמוד שאפשר להאכלת יד והוא לא עושה רעש היא אמרה שיש להם כישורי דיבור מדהימים ! אז מה לעשות ?

אם זו הציפור הראשונה שלך...

אז תיקח תוכון האכלת יד(אם אתה רוצה שהוא יהיה ידידותי אליך תוודא שהוא האכלת יד כי אם הוא לא אז הוא יפחד ממך) אכן לתוכונים יש יכולת דיבור והם אף מחזיקים בשיא גינס אבל קשה ללמד אותם לדבר וסביר להניח שלא תצליח וגם ממה שהבנתי הדיבור שלהם לא ממש ברור... אבל בתור חבר בעל כנפיים הוא יכול להיות נהדר!

A v i s h y 1 7

New member
קניתי תוכון

האכלת יד אבל הוא ממש מרגיז הוא כל הזמן מחרבן הוא בכלל לא אוכל וכל הזמן רוצה לברוח והוא בכלל לא אוכל לא ראיתי אותו אוכל... אני מניח שהוא צריך רק זמן ... מה שכן הוא יודע לשיר לייט אה קנדל השעמתי לו איזה 6 פעמים והוא פותח את הפה בפזמון ומזמזם זה משהו מגניב... הנה תמונה שלו

תן לו זמן

גם תוכי האכלת יד צריך זמן להתרגל לבעלים החדש שלו ולמקום החדש. ביום יומיים הראשונים תן לו להיות לבד בלי שיתקרבו אליו יותר מדיי.. שיתרגל למקום החדש.. ואז לאט לאט תרגיל אותו אליך...

למעלה