שאלה

אור ה101

New member
שאלה

אני מטפל בתחום רפואה משלימה ואנשים באים אלי ומבקשים שאני אטפל בהם אני מרגיש מחוסר כוחות נפשיים ופיזים פשוט יש תקופות אני מרגיש מת הבעיה שאדם בא אלי ומבקש טיפול אני לא יודע מה לאמר לו אני לא רוצה שידעו שאני לא מרגיש טוב מצד שני אני לא יכול לאמר שאני עסוק האמת אני לא עושה כלום אבל כלום אין לי כיון אין לי מטרה ואני כל פעם עומד מול אדם שמבקש טיפול אני מתחמק בהזדמנות, נדבר, וכו" נמאס בסוף אנשים יבינו או שימאס להם האמת התיעצתי עם אדם מוסמך ואמר לי שאסור לי לטפל וזה פוגע בי מתי שאני מטפל

ש ו נ י

New member
אז תפסיק לטפל!

לבינתיים לפחות, עד אשר תרגיש טעון מספיק בעצמך אם הטיפולים באים על חשבונך פשוט תעשה פסק זמן זכור שאתה במקום הראשון ואם אתה מרוקן או צריך משהו כדי להטעין/למלא אותך, תעשה את מה שאתה צריך בשביל עצמך אתה לא יכול לתת לאחר מה שאין לך בעצמך ואולי עכשיו מה שאתה צריך זה לקבל? אולי?... היתה תקופה שאני הייתי עושה טיפולים ולא הצלחתי להפריד ביני לבין המטופלים והייתי צריכה להיות מחוברת יותר למקום של לקבל דווקא מקום של אור ושמחה ולא של מחלות וצרות של אנשים כי לא יכלתי להתמודד עם זה, לחסום את זה ולא לתת לזה להכנס לתוכי ואז יצאתי מופסדת מכל העניין אז אולי תעשה קאט לבינתיים תתן לעצמך אתה מה שאתה צריך תתחבר להרבה אור מהסוג שמדבר אליך ואז תשקול שוב האם אתה יכול/רוצה לטפל אל תרגיש רע יש מספיק מטפלים בעולם אף אחד לא ימות אם אתה לא תטפל בהצלחה!
שבת שלום

ש ו נ י

New member
לגבי האדם ששאל אותך

ובכן, אתה יכול להגיד שאתה עושה עכשיו הפסקה מטיפולים שאתה עסוק או משהו ואם אתה נורא נחמד ומכיר, פשוט תפנה אותו למישהו אחר

גריני

New member
כשאתה מרוקן - קשה לתת לאחרים

זה בוודאי כך. ואחד השיעורים היותר קשים שלך הוא ללמוד להיות קשוב לעצמך, לדעת להגיד "לא" - מבלי "לשרוף גשרים" - ולהרגיש טוב עם עצמך! מותר לך להגיד לא! ואם הצד השני איננו מקבל יפה את ה"לא" שלך - זב"שו!!! יחד עם זאת, ובניגוד, אולי למה שאחרים יגידו: בכל נתינה שלנו לאחר ישנה קבלה לעצמנו. אין נתינה ללא קבלה ולהיפך... כך שייתכן, שיהיו מקרים שיהיה זה דווקא נכון וטוב בשבילך - לתת טיפול לאחר, שכן דרך הטיפול באחר את מטופל בעצמך! שים לב לזה.

למעלה