שאלה:

TomerE1

New member
שאלה:

כבר כמה ימים שאני רואה ביורוספורט דירוג של הרוכב האגרסיבי ביותר. האם זהו דירוג חדש שלא היה בשנים קודמות? האם הוא מזכה את המוביל בדירוג באיזה חולצה מיוחדת (כמו הצהובה למוביל הכללי והמנוקדת למטפס הטוב ביותר)? אגרסיבי - מאיזה בחינה? לפי מה נקבע הדירוג? תודה מראש לכל העונים...

מזכה את המוביל במספר גב מיוחד

במקום שחור ע"ג לבן מספר הגב הוא שחור ע"ג אדום. האגרסיביות נקבעת ע"י קבוצת שופטים כל יום. בד"כ ע"פ השתתפות בבריחות ויוזמות התקפיות.

המדד הוא עפ"י קילומטרים...

קילומטרים שהוא ברח בהם... למשל- ארבעה מחמשת הבורחים אתמול זוהי הבריחה הראשונה שלהם, ולכן מדד האגרסיביות שלהם עומד על 184 ק"מ נראה לי. המוביל הוא אחד מ CSC נראה לי עם 350+ ק"מ.

אתה מבלבל בין שני דברים...

מה שאודי כתב הוא הנכון, מדובר על החלטות של מעין ועדה. מה שכתבת מתייחס לסטטיסטיקה של יורוספורט שאין לה מעמד מחייב.

אבל איציק...

למרחק הבריחות יש משקל רב בקטגורייה. הקטגורייה אכן חדשה יחסית, למלך ההרים או המאיץ הטוב ביותר. למרחק יש משקל רב ומכריע. אבל גם לתוואי הק"מ שהרוכבי היה בבריחות. מספר הפעמים שרוכב מבצע בריחות משוקלל אף הוא. יותר מזה? אם אתה מתעקש נביא ראיון עם ז'קי דוראן...הוא מבין את החוקים של זה הכי טוב

כן, אבל הוא דיבר על טבלה...

שיורוספורט מפרסמים כל יום. בוודאי שיש למרחק הבריחה השפעה, הרי זה כל העניין, אבל הטבלה אינה חלק מהדברים שמפרסמים האנשים שבוחרים את הרוכב האגרסיבי.

איציק, בוא נגדיר....

מישהוא שאני או אתה מכיר ראה פעם את הטבלה של הגדרת "הרוכבי האגרסיבי"? זה מסמך סודי יותר מהקלטת של הידוענים.

אני ראיתי אותה...

ויש בה כמה קריטריונים חשובים מאוד, לפי הסדר הבא: 1) שיהיה צרפתי 2) שלא יהיה אמריקאי 3) שלא יהיה איטלקי 4) שלא יהיה ספרדי 5) הגיע הזמן שאני אלך לישון.

natyh

New member
אתה טועה

הקריטריון החשוב הוא שצופי קאנאל 2 הצרפתי יאהבו אותו . זו חולצה רזרבית שמנהלי הטור שומרים למי שצריך . נתי

למעלה