שאלה:

danush25

New member
שאלה:

תגידו, האם יצא לכם פעם להתחזות לבן המין השני באינטרנט? איך הייתם מגיבים אם הייתם מגלים שמישהו שדיברתם איתו שיקר בקשר למינו? מה אתם חושבים שמותר או אסור בנושא הזה?

אבא גאה

New member
זה לא נראה לי הפורום המתאים

לשאול את השאלה הזו..... כי מה זה "מתחזה"? אם FTM כותב בלשון זכר זה התחזות או שמא לשון נקבה זו התחזות? קשה הא?

sha na na revol

New member
כן, בדיוק

לשיטתך אני משקר כל הזמן ורוב הזמן. ובלי שום קשר לאנשים שמשקרים, אני מת על בנים באינטרנט שכולם מתבלבלים וחושבים שזו בת. סגולה.

danush25

New member
נסה לתאר את זה...

אתה מדבר עם אדם שאתה מעוניין בו/ה מינית, ואז מתברר לך שהוא/היא בני המין השני. איך תגיב?

ליטל ו

New member
אני? אגיד

ואללה? ואז - מגניב... אני מניחה שהכוונה ב"בני המין השני" היא ביולוגית. אם אני ארגיש ששיקרו לי (כשזה לא מבוסס על משהו עמוק אצל האדם השני, אלא על אינטרסנטיות, בדרך כלל מינית, או על "מתיחה" או משהו כזה), אני לא אוהב את זה, וסביר שאני אהיה לא סימפאטית, או לפחות ארצה להיות. אם לא, סביר שזה לא ישנה לי. ואם במקרה זה ישנה לי מבחינת סקס, זה עדיין לא ישנה לי מבחינת כבוד ויחס. אבל כן, זה יכול להיות בעייתי, בעיקר עם אנשים שלא מבינים את עניין הטרנסיות.

אורי 0

New member
אני רשמתי את המין שלי כ"נקבה"

במשך תקופה מסוימת, בכרטיס האישי של תפוז. אבל האמת שזה היה בשביל הקטע. אני די לא מסתיר מי אני (שזו כמובן שאלה נפרדת), עם השם הפרטי והכל. אבל היה נחמד לראות מסרים רצים "אורי 0, בידי מי תפקידי את יופייך?"

דווקא יותר מעניין-

כשמתבלבלים בך: את הניק שלי, יש שקוראים ערב-האיןקץ , וחושבים שאני "הוא". ונורא מוזר לי לפעמים, שברגע שמתבררת הטעות - כל סגנון הפניה והכתיבה משתנה. מוזר, והיו מקרים שזה גם היה מעליב. ולעניין שקרים באינטרנט: מה חדש?

למעלה