שאלה

pashosh9

New member
שאלה

מאיפה אני יכולה להשיג את השיר: בואי אליי בביצוע של אלון ורומי?

qt1

New member
אהלן פשוש וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אם אני לא טועה כתבו כאן שאפשר להוריד את השיר מהאתר הישראלי, על כל פנים ברוכה הבאה, אני מניחה שמישהו יענה לך על השאלה עד סוף היום אם תהיה לי תשובה אני מבטיחה לחזור ולכתוב לך שוב. יום נעים וברוכה הבאה

pashosh9

New member
תודה רבה :)

דרך אגב, התחלתי לראות את הסדרה רק לפני 3 שבועות בערך, ככה שאת העונות הקודמות לא ראיתי בכלל, ויש מצב לשידורים חוזרים שיהיו?

Na diN

New member
פשוט מאוד

קודם כל במקרה שיש לך אורנג' , אז יש באמת של אורנג' (www.orange.co.il) מקום שאפשר להוריד שירים והשיר נכנס ישירות לחשבון הטלפון, כל שיר עולה 1 שח. ואז ישר נפתח לך דו שיח של הורדה ישירה למחשב. אופציה שניה ודומה למקרה שאין לך אורנג' :( יש אתר ישראלי : www.songs.co.il שזה ממש רעיון דומה,את נרשמת,מאיבה להם את מס כרטים האשראי ות.ז. פה כל שיר עולה 4 שח.ובדומה לאתר של אורנג' ישר יורד לך השיר למחשב. ואם יש לך אימייל אפשר לנסות להעביר לך את השיר דרכו.. :) אם עזרתי לך...אז שמחתי לעזור יום טוב נ.ב הבעיה המרכזית שלי לפחות,היא לראות את הקליפ של השיר. אמרו שהוא מופיע ב24... ואני מחוברת 24 שעות ל24 ולא יוצא לי לראות אותו. אז אם למישהו יש הצעה יותר טובה...שיגיד. תודה

zoeid

New member
דווקא יצא לי לראות אותו בערות 24

לא מעט פעמים.. הוא מקבל במה ומשודר הרבה

pashosh9

New member
וואיי תודה רבה!

אבל אני לא יכולה דרך האתר של הסונגס... כי ההורים שלי בחיים לא יתנו לי את האשראי שלהם.. את יכולה לשלוח לי במייל בבקשה? [email protected] וראיתי את הקליפ ב-24 כבר איזה 5 פעמים נראה לי הוא גם לפעמים במבוקשים

Na diN

New member
תשובה

קודם כל אתה צריך להרשם לתכנים של אורנג' אתה נכנס לאתר של אורנג. יש לך שורה שכתוב בה "בחר תחום עניין או שרות תוכן" אתה צריך לבחור.תבחר "מהקופסא" השניה...-השמאלית. תבחר - שירים להורדה - אתה בוחר.ואז מגיע לחלון עם רוטציה מסוימת שונה השיר נמצא תחת הכותרת - חדשים - ומפה תמשיך אני בטוחה שתסתתדר.

למעלה