שאלה

coolel

New member
שאלה

לדעתכם יפה לבנים ללבוש צמידים/טבעות? איזה צמידים יפים יש? ואיפה יש חנויות שמוכרות צמידים יפים לבנים?

No BoDy1

New member
אם אתה אוהב תלך עם זה... אבל..

אני בעיקרון לא ממש אוהב... במיוחד לא טבעות צמידים עוד איכשהו זה בסדר..

כמ שאמרו לפניי- אם אתה אוהב תלך עם

זה... צמידים יפים יש בכל מקום, אני אישית אוהבת צמידים גדולים שחורים או חומים כאלה עם הרצועות.. טבעות-
...נותן לוק ערסי...{מצטערת אם יש פה ערסים ופגעתי בהם...חחחח...}....

הממ

אני אישית הולך עם צמידים ושרשראות (אני הולך בעיקר עם שרשרת אחת .. מברזיל..) ויש לי עוד כמה צמידים מברזיל (3-4 מברזיל) וכמה מקסטרו..(6 מקסטרו - מתוכם 2 לרגל) אני אישית אוהב את זה! בקשר לטבעות - לא'ידע זה יכול להיות נחמד אבל אמא שלי לא תכניס אותי הבייתה עם טבעת באצבע חחח היא אומרת שזה ערסוואתי.. חחח.. חפיף גם ככה אני לא מת על זה

AmiTutiT14

New member
../images/Emo45.gifערסי ביותר... צמידים מעור לבנים

זה יפה לאללה לדעתי
לא עור סטייל שרשרים-ג'וג'ו-חלסטרא, אלא צמידי עור שנטיים כאלה.

LipStiK

New member
אני אוהבת...

זה יפה בעייני.. בעיקר האלה מ'כאילו' עור, שקלועים לכל מיני צמות וכאלה וגם את העבים... ואני חושבת שיש אותם בכל חנות

Rinushkaa

New member
מסכימה עם כל אלה שמעליי בעניין

הצמידים... בעניין הטבעות - זה נורא תלוי בבנאדם ובטבעת. לדעתי זה יכול להיות ממש יפה לבנים אבל זה גם יכול להפוך לערסוואתי כמעה.. הכי חשוב זה האם אתה אוהב לא!! השאר יכולים לקפוץ
אם אתה מרגיש טוב עם משהו ובטוח בעצמך אין שום סיבה שבעולם שתמנע אותו מעצמך. תמיד תזכור שאם מישהו משדר ביטחון גם הסמרטוט הכי גדול יכול להראות עליו טוב...!!!

coolel

New member
אוקיי אז בנוגע לצמידים

איזה צמידים הכי יפים לדעתכם?

לא נראה לי שיש תמונות באינט'

של צמידים לבנים ... אם יהיה לי כוח אני אצלם כמה מהצמידים שלי יותר מאוחר

מממ..לדעתי ../images/Emo26.gif

תלוי איזה טבעות. וצמידים כאלו מעור כמו שכולם אמרו זה יפה

SweetBerryGirl

New member
חחחח אמממ

למה אתה שואל? תלבש מה שאתה אוהב ותקנה (לדעתי) בדוכנים וכאלה צמידים "שאנטים".....זה הכי יפה לבנים או צמיד עם צדפות כזה

טרנטלה

New member
לדעתיי.. ../images/Emo15.gif

צמידים כאלו מעור, והשאנטים, וגם עלו עם הניטים (השטוחים) יפים לבנים... אממ טבעות... לאדעת לא אוהבת זה ערסי

אדוו

New member
מסכימה עם כולם ../images/Emo26.gif

אני אוהבת צמידים מעור ושאנטי על בנים זה יפה לאללה אבל אני לא אוהבת ניטים.. וכנל על הטבעות בקשר למה שאמרו זה נותן מראה ערס אנלא אוהבת את זה

למעלה