שאלה

אסי29

New member
שאלה

האם לדעתכם ניתן להתגבר לחלוטין על הפרעת חרדה חברתית ? להגיע למצב שזה לא ישבש אפילו בטיפה את החיים. שאלה שנייה - אשמח לדעת באילו דרכים אנשים פה עוזרים לעצמם חוץ מטיפולים מקצועיים את זה אני מכיר. הבעיה שלי היא חרדה חברתית. אני אשמח לשמוע עצות מאנשים שעוברים או עברו דברים דומים לגבי קשיים להיפגש עם הרבה אנשים או לשבת עם אנשים לא מוכרים או אנשים שגורמים לך לדימוי עצמי נמוך וכו'. החרדות חוגגות והמחשבות, דפיקות הלב , כל החגיגה בקיצור. תודה

דולידול

New member
לדעתי כן אפשר להתגבר לגמרי

מחרדה חברתית, לפי מה שקראתי כאן מאנשים שכן התגברו, מהנסיון שלי גם אבל אם הרבה עזרה לאו דווקא פסיכולוג אלא ללכת לסדנאות/חוגים ששם מעמידים אותך מול קבוצת אנשים ונותנים לך לדבר, או מבצעים אזשהו תרגיל ואז כל אחד מספר מה עבר אליו ואיך היה, זה מאוד עוזר לדבר לפני אנשים אתה מגלה שזה לא סוף העולם. לפני שאת מגיע לשבת עם אנשים תעשה תרגילי הרפיה, תרגיע את עצמך, תדבר אל עצמך ותסביר לאדם שבך שאין מה להלחץ מאנשים הם בדיוק כמוך אלא שאתה הרבה יותר טוב, תזכיר לעצמך את מעלותייך תחייך ושים פס על כולם. אנשים לגורמים לך לדימוי עצמי נמוך אלא אנשים שהם בעצמם חסרי בטחון, לכן תמיד תזכיר לעצמך שלהם יש בעיה לא לך ושאתה יודע בדיוק מה אתה שווה.

למעלה