שאלה:

FRAIFY

New member
שאלה:

יש היום עסק בנהריה שנקרא :"סברי" זהו עסק גדול מאוד של מזון שמתעסק בעיקר ב"האמבורגרים" ו"פיצות" במכירים מוזלים מאוד{פיצה משפחתית גדולה 20 שקל,האמבורגר{כמו וופר וטעים גם}-5שקל}התכלס מה שאני רוצה לדבר עליו זה היחס שהמשלחונים מקבלים: אני עד לאתמול עבדתי שם והחלטתי להתפטר כי התנאים על הפנים,מקבלים אך ורק 2.5שקל למשלוח{כאשר המשלוח למי שמזמין עולה 5שקל}ואנחנו צריכים למלאות דלק בקטנוע ואנחנו לא מקבלים שכר מינמון לשעה,יענו רק את מה שאנחנו עושים מהמשלוחים{2.5שקל}שזה כלום,אני אתמול עבדתי מ7בערב עד 12וחצי בלילה כמו חמור עשיתי עשרות משלוחים וסיימתי את היום עם 50 שקל ביד{אחרי שהורדתי את הדלק}שזה כלום!סתם קרעתי את התחת כמו דפוק ובשביל מה?10 שקל לשעה?! סברי הזה וכל האנשים שם הם פושעים והלוואי אמן שאמנון לוי יעשה עליהם תחקיר,כדי שכל המדינה תראה איך הוא מנצל אנשים,כאילו אין להם זכויות-לא הגיוני שבן אדם בן 18 וחצי עם זכויות,עבודה בסיסות{שכר מינמום}לא ייקבל שכר מינמון,מי שמע על דבר כזה? מה אנחנו עובדים לא חוקיים,אפילו עובדים לא חוקיים מקבלים שכר גבוהה יותר בחקלאות! אם מישהו יוכל להפנות אותי ל"מייל" של אמנון לוי או לעורך של התוכנית או לכל מי שיכול לעזור לי אני הודה לו מאוד! אני רוצה להכנס ב"סברי" כמה שיותר חזק! לא ייתכן שאני ייקרע את התחת 6 שעות במשלוחים וירוויח 50 שקל מסריחים,בעוד הבנים שלו יישבו במסעדה וישתו בירה וירוויחו על חשבוני ועל חשבון שאר הילדים שעובדים שם אלפי שקלים בכל יום! מצטער על נוסח ההודעה,אבל תבינו אותי אני נרגז מאוד,תודה לכולם!

למעלה