שאלה

Rock and MetaL

New member
שאלה

אתמול שמעתי ברדיו את פריטי ליטל דיטי....אבל זה היה קצת אחרת מהרגיל וגם שרו בו.טוב אז השאלה שלי האם הוא קאבר?או אולי עשו לו קאבר?(אחרי הכול הוא ממש ישן ו15 שנים זה מספיק זמן בישביל קאוור) ונצל"ש:רציתי מזימן להראות לכם את זה,יש לי פוסטר מגניב לאאלה של קריקטורות של חברי להקות רוק(צבע אדום)והיום מצאתי תמונה שלו במחשב אז אני רוצה לשתף אותכם.אז הנה בבקשה נ.ב:שבע מהאנשים אני לא מכיר(אלה שלא כתוב מי הם)אז תוכלו לגיד לי מי הם אם אתם יודעים

זיהיתי חלק

מימין שיער קצר זה הנרי רולינס שהוא סחב של רד הוט צ'ילי פפרס יש שם את ההוא מה- white stripes באמצע עם גיטרה ושיער שחור ומימין מעל קורטני לאב נמצא איגי פופ אם איני טועה ההוא עם כובע הבוקרים נראה מה זה מוכר אבל אנ'לא זוכרת ת'שם. אולי ג'וני קאש???

lollapalooza

New member
השיר ששמעת

הוא Butterfly של Crazytown שמכיל סימפול של פריטי ליטל דיטי. אין לי זמן לתמונה

lollapalooza

New member
טוב, עכשיו יש לי זמן ../images/Emo3.gif

זה שבין פלי לאנתוני הוא דייב גרוהל (המתופף של נירוונה, סולן וגיטריסט הפו פייטרז) משום מה כתבת "אוסבורן" על קורטני לאב (הבלונדה שליד פרד דרסט) זה שלמטה עם חולצה אדומה וגיטרה זה ג'ק ווייט מהווייט סטרייפס. אמממ זהו.

ויש עוד טעות

הבלונדינית מתחת לפרד דרסט היא קורטני לאב וזה שמעל אנתוני קידיס זה לא בון ג'ובי אלא אקסל רוז הסולן של גאנז נ'רוזס

hellrazor1

New member
זה אקסל למעלה

וזה הזכיר לי איזה שיר מצויין זה Paradise City שלהם

מההה הוא בכלל לא דומה לאנטוני

יש את זה בחנות בקניון אבל לא נראה לי שאני מתכוונת לקנות את זה פעם היה של לד זפלין ולא קניתי

frikin shin

New member
פוסטר יפה...

לא שאני שומעת יותר מחצי מהזמרים שם אבל הפוסטר יפה

stas51

New member
יש לך טעות...

איפו שכתבת רד הוט צילי פרז זה לא אנטוני זה IGGY POO ( כמו בCOFFE SHOP...) דא אני חדש כאן :)

למעלה