שאלה מה ההבדל בין "ביצרונים" לבין כפרים של ממש בעולם של ששאו"ק? האם יש אזכור לכפרים ב-'ווסטרוז'?
ה הלדין New member 28/8/04 #1 שאלה מה ההבדל בין "ביצרונים" לבין כפרים של ממש בעולם של ששאו"ק? האם יש אזכור לכפרים ב-'ווסטרוז'?
ה הקוטל מלך New member 29/8/04 #2 כמו בכול עולם בסגנון ימי הביינים ישנם כפרים. אם אני לא טועה יש את הכפר שבו נמצא אולם אקורן,איפה שאריה ביקרה. אני לא זוכר איך קראו לכפר...אולי אקורן?
כמו בכול עולם בסגנון ימי הביינים ישנם כפרים. אם אני לא טועה יש את הכפר שבו נמצא אולם אקורן,איפה שאריה ביקרה. אני לא זוכר איך קראו לכפר...אולי אקורן?
ה הלדין New member 30/8/04 #3 אולם אקורן היה בצרון השאלה הייתה מה ההבדל בין בצרון לכפר רגיל ומדוע נראה שצורת ההתיישבות הנפוצה ביותר בווסטרוז היא בצרונים.
אולם אקורן היה בצרון השאלה הייתה מה ההבדל בין בצרון לכפר רגיל ומדוע נראה שצורת ההתיישבות הנפוצה ביותר בווסטרוז היא בצרונים.
D DIDGIN New member 30/8/04 #4 תשובה ביצרון - כינוי לבניין מבוצר, בדרך כלל או קטן (כמו הביצרון בכפר שרר) או חלק מטירה יותר גדולה (ביצרון מאיגור). באנגלית זה holdfast אם אני לא טועה, ויכול להיות שמרטין המציא את השם הזה.
תשובה ביצרון - כינוי לבניין מבוצר, בדרך כלל או קטן (כמו הביצרון בכפר שרר) או חלק מטירה יותר גדולה (ביצרון מאיגור). באנגלית זה holdfast אם אני לא טועה, ויכול להיות שמרטין המציא את השם הזה.