שאלה

• פותח הנושא 55
  • פורסם בתאריך

55

New member
שאלה

שלום אני מכירה מישהי שיכול להיות שנדבקה במחלה האם יש איזשהו חומר או איזשהם עמותות שלא בשביתה ומהן היא יכולה לקבל עזרה? תודה

בוזיקית

New member
את לא רצינית נכון?

נדבקה במחלה? עמותות שלא בשביתה? על מה את מדברת בכלל? באיזו מחלה נדבקה חברתך? איזה עמותה כן נמצאת בשביתה? אם השאלה שלך היתה רצינית, מה שקשה לי להאמין אבל אם כן אני מתנצלת עמוקות בפנייך, כדאי שתדעי כבר מעכשיו - בסרטן לא נדבקים! בסרטן לוקים! זה לא מדבק ואין שום דרך שאדם יכול להעביר לאנשים אחרים סרטן בנגיף באוויר. ואיזו עמותה נמצאת כרגע בשביתה? נשבעת לך שלא הבנתי מדברייך כלום. אני מצרפת לך קישור - אולי זה יעזור לך. בהצלחה.

55

New member
אז אולי לא הבנת נכון אל תעשי ממני

שכל בכלל אני דברתי על משרד הבריאות

מנסים לעזור לך חמודה

ואם מישהו לא הבין אותך סימן שאת לא הסברת את עצמך מספיק ברור. כמו שהסבירה לך ידידתי בוזיקית בסרטן לוקים. ואף עמותה לא שובתת.אז אם תנסחי את שאלתך שוב נודה לך וננסה לתת מענה.רק בריאות ואושר.

בוזיקית

New member
../images/Emo2.gif

-יקירה, האם חשבת שייתכן מצב בו ניסחת את שאלתך בצורה לא מובנת ואולי זו הסיבה לחוסר הבנתי? -מה פירוש "אל תעשי ממני שכל"? כיצד ניתן לעשות ממישהו "שכל"? אני ממש, אבל ממש לא מבינה את הניסוח שלך... צר לי... מה זה לעשות שכל? אולי אני בורה בסלנג של הנוער של ימינו. התוכלי בבקשה להאיר את עיני? -משרד הבריאות אינו עמותה - הוא משרד ממשלתי, ועד כמה שאני יודעת הוא אינו בשביתה. אך מה משרד הבריאות יכול לסייע לחברתך שלקתה בסרטן? איני יודעת... בבקשה ממך, להבא, לפני שאת מתנפלת עלי במילים שאפילו איני מבינה, נסי, כפי שאפרסק ידידי הציע לך, לנסח את השאלה כראוי, להסביר בדיוק מה קרה לחברתך, איזו עזרה היא צריכה, ומה בעצם את שואלת?? רפואה שלמה לחברה שלך, ובאמת שרק ניסיתי לעזור ולא לעשות מאף אחד... שכל קראת לזה?? שבת שלום ומבורך לך, לבני ביתך ולחברתך! ממני, בוזי

נאן

New member
ל55../images/Emo24.gif

היי 55 בתור מי שחלתה בסרטן זה מקומם לחשוב שמישהו אחר יכול לחשוב שהוא מסוגל להדבק מחולה סרטן ולחלות ולפעמים אנחנו החולים שוכחים שיש אנשים שאין להם מושג בדברים האלו ושהפחד חודר לעצמות מחוסר מידע. אולם אני יענה לך לענין מחלת סרטן היא לא מדבקת.ולא התכונת מראש לסרטן. אלא למחלות אחרות. יש את האגודה ש ל הסרטן בה את יכולה לשאול. ואת קופ"ח כל מוקד יכול לענות לך על שאלה כזו ולתת מידע וגם להרגיע. וכמובן את משרד הבריאות שאותו עם שביתה ובלי שביתה קשה להשיג. מאחלת לך הרבה בריאות ואריכות ימים וכמובן שנה טובה שתהיה לך. נאנוש

דגנילי

New member
מזכיר לי..

שחליתי בפעם הראשונה זה היה בתיכון..הרבה חברים התרחקו ממני כי חשבו שזה מדבק...

למעלה