שאלה... הסרט "שובם של המתים החיים", הוא הרימייק לסרט "ליל המתים החיים"?
A avshalomariel New member 17/9/04 #1 שאלה... הסרט "שובם של המתים החיים", הוא הרימייק לסרט "ליל המתים החיים"?
A avshalomariel New member 18/9/04 #3 thought so... "you this mother fucker aint one of us, he said he'd fuck a sheep"
A AsHtOn GiRl 3 New member 18/9/04 #4 ../images/Emo108.gifנ"ש-יש אמריקן פסיכו 2../images/Emo70.gif ביום שני בהוט סרטים באמצע הלילה 1:30 כדאי לראות? אני רואה את זה בגלל מילה קוניס אבל הסרט עצמו טוב?
../images/Emo108.gifנ"ש-יש אמריקן פסיכו 2../images/Emo70.gif ביום שני בהוט סרטים באמצע הלילה 1:30 כדאי לראות? אני רואה את זה בגלל מילה קוניס אבל הסרט עצמו טוב?
A avshalomariel New member 18/9/04 #5 נמנמ... ככה ככה... בשביל סרטי איכסה פיכסה - בשביל סרט מפחיד ועשוי טוב - זה פשוט סרט קלאסי...
• •°•LolliPoP•°• New member 19/9/04 #8 ../images/Emo66.gifאני אוהבת אותו בגלל המעיל עור הארוך והמדהים שהיא לובשת בהתחלה - האם יכול להיות בגד יותר מושלם מזה? (כן אבל תנו לי לחיות באשליות לחמש דקות )
../images/Emo66.gifאני אוהבת אותו בגלל המעיל עור הארוך והמדהים שהיא לובשת בהתחלה - האם יכול להיות בגד יותר מושלם מזה? (כן אבל תנו לי לחיות באשליות לחמש דקות )