שאלה אני מעוניינת לקנות את הגרסה הספרדית של "זה הכל או כלום" היכן אני יכולה למצוא אותה?
Y yaelgro New member 17/9/04 #1 שאלה אני מעוניינת לקנות את הגרסה הספרדית של "זה הכל או כלום" היכן אני יכולה למצוא אותה?
Y YulaShpil New member 20/9/04 #2 עד כמה שידוע לי הוא לא יצא בארץ קנו לי אותו בספרד, אבל אולי אפשר גם להזמין אותו באינטרנט.
R rabenir New member 21/9/04 #3 אכן, רק בספרד... ןלא רק שרק בספרד, אלא שהאתר בשפה הספרדית בלבד. אם תזדקקי לעזרה, פני אלי במסר, ניר
Y YulaShpil New member 21/9/04 #4 זה זה! בחנות הזו בספרד קנו לי את הדיסק (קיבלתי אותו עם השקית של החנות והכל, רק שברח לי מהראש השם שלה.....)
זה זה! בחנות הזו בספרד קנו לי את הדיסק (קיבלתי אותו עם השקית של החנות והכל, רק שברח לי מהראש השם שלה.....)
Y yaelgro New member 22/9/04 #5 תודה! נראה לכם שבדיוטי פרי בספרד ימכרו את הדיסק? כי בעוד שבועיים אני עוברת שם בדרכי לארגנטינה אז חשבתי לקנות אותו שם מאחר ואין לי זמן לצאת לעיר. אה... ועם זה שהאתר בספרדית אני אסתדר, תודה בכל מקרה!!
תודה! נראה לכם שבדיוטי פרי בספרד ימכרו את הדיסק? כי בעוד שבועיים אני עוברת שם בדרכי לארגנטינה אז חשבתי לקנות אותו שם מאחר ואין לי זמן לצאת לעיר. אה... ועם זה שהאתר בספרדית אני אסתדר, תודה בכל מקרה!!
K kaktusa New member 28/9/04 #6 איזה פיספוס ../images/Emo10.gif אחותי היתה פעם בספרד. אם הייתי יודעת הייתי מבקשת ממנה לקנות לי את הדיסק, הוא ממש ממש ממש יפה בספרדית.
איזה פיספוס ../images/Emo10.gif אחותי היתה פעם בספרד. אם הייתי יודעת הייתי מבקשת ממנה לקנות לי את הדיסק, הוא ממש ממש ממש יפה בספרדית.