שאלה

rhcpamit

New member
הייתה הופעה אקוסטית

בbridge school באזור הזמן של קליפורנקיישן אם אני לא טועה , הופעה נחמדה מאוד כדאי להוריד (נראה לי שזאת הדרך היחידה להסיג אותה) היא גם לא כ"כ נדירה אז לא יהיה קשה למצוא

lollapalooza

New member
אהה../images/Emo70.gif

אז השנה תהיה עוד אחת. לזה התכוונתי. הנה הכרטיסים.

lollapalooza

New member
הא טוב, זה מוזר.

כתבתי הודעה אתמול על זה שחברה שלי תהיה בהופעה אקוסטית שלהם, ומשום מה היה נדמה לי שההודעה נשלחה, אבל היא לא. מסתבר. אז הממ אלו הכרטיסים שלה. ^^

lollapalooza

New member
הא

מה אני אגיד
חברה שלי, שלא ראיתי אותה כבר שנתיים, הולכת. והקטע הוא שאין לה עם מי ללכת, אז היא גוררת את אח שלה, שממש מבואס מזה, רק כדי שהיא לא תהיה לבד. אני שונאת להיות עניה.

Bullseye

New member
WTF?!?! איזה כייף לה!!!../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

מופע אקוסטי זה נשמע כזה טוב!
באסה, אני רוצה גם... אני זוכר שהם היו אמורים לארץ!!! ואז... בוטל, צואה אמיתית....

Rusty Cage

New member
אה וואלה? היה? אבל זה לא יצא

מעפן טיפה? כי כל הקטע (נראה לי
) של רד הוט זה האנרגטיות וההיפראקטיביות שלהם... ובהופעה אקוסטית זה טיפה הורס לא?
ז'תומרת, אני לא ממש רואה אותם עושים את Suck My Kiss למשל באקוסטי=\

lollapalooza

New member
מממ

אני מניחה ש- Suck My Kiss לא יהיה בהופעה כזו, אלא שירים שיותר מתאימים. וזה יכול לצאת מדהים.

dim dim

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח את פורשיאנטה דוקא אני "רואה" מופיע באקוסטית.. את הרד הט.. לא ממש

lollapalooza

New member
אני דווקא כן. ../images/Emo13.gif

את האנפלגד של נירוונה, שמעת
זו הוכחה מצויינת לזה שבעיבוד נכון, מופע כזה יכול להיות מדהים. חוץ מזה, לפפרז יש מספיק שירים שאפשר לבצע אקוסטית.

dim dim

New member
נירוונה.. אוךךךך נוסטלגיה

בעיקרון האנפלגד היה פחות טוב משאר ההופעות.. למרות שהיו ביצועים לכמה שירים שיצאו פשוט מדהים..

Rusty Cage

New member
וואי איזה מופע ענק../images/Emo99.gif

אבל יש הבדל בין נירוונה ורד הוט, כי השירים של נירוונה תמיד היו די עצובים ודיכאוניים (מבחינת המילים או השירה וזה...) אפילו אם הם היו רועשים

למעלה