שאלה

yaelgro

New member
שאלה

אני מנהלת צ'ט, והסקריפט המובנה בו אני משתמשת כתוספת על המירק הוא IRCAP7.5 בספרדית. אני מעוניינת לכתוב סקריפט שיידע לזהות כאשר ניק מסויים כותב עם קפס לוק, וישלח לו הודעת אזהרה. כמו כן, אני מעוניינת שאחרי שלוש פעמים(ולא משנה באיזה הפרשי זמן), המשתמש יועף מהצ'ט. הבעיה - אין לי מושג איך אני בונה את הסקריפט. אם מישהו יוכל לעזור לי להתחיל, או להפנות אותי לאתר שיש בו סקריפט כזה להורדה, אני אודה לו מאוד. שאלה נוספת - האם מירק פועל עם CASE SENSITIVE או לא? תודה מראש, יעל.

Sandro

New member
ניתן להפעיל מירק על case senistive

ראי דוגמא === אם עושים
if (a === A) { } לא יפעל ואילו if (a == a) { } יפעל לדוגמת קודים /help isin​
אם תוכלי לומר לי מדוע את צריכה את אותו קוד ספציפי (בכל זאת זו בקשה מוזרה) אולי נוכל לייעל במקצת את הקוד.. אני אולי אבנה לך אותו אם יהיה לי זמן

yaelgro

New member
א. תודה

ב. הצ'ט שאני מנהלת הוא בספרדית. ובספרדית כתיבת האותיות ב-CAPS LOCK נחשבת לצעקות. בדרך כלל מה שאני עושה זה כותבת בעצמי את ההזהרב לא לכתוב ככה, ואם אותו משתמש לא מקשיב לי, אז אחרי שלוש פעמים אני מעיפה אותו. מקווה שהסברתי את עצמי. האמת, שאשמח ללמוד לכתוב קודים כאלה בעצמי, ולכן אם רק תוכל לתת לי הסבר מה אני צריכה לעשות אני גם מאוד אשמח. שנה טובה, יעל.

ƒlameStriker

New member
אמממ..נסי את זה../images/Emo13.gif

כתבתי את זה ממש עכשיו וסתם חפיף:
on *:text:*:#: { if ($1- isupper) { if (%upper. [ $+ [ $nick ] ] == $null) { .notice $nick this is your first warning, don't shout! | inc %upper. [ $+ [ $nick ] ] | return } if (%upper. [ $+ [ $nick ] ] == 1) { .notice $nick this is your SECOND warning, stop shouting! | inc %upper. [ $+ [ $nick ] ] | return } if (%upper. [ $+ [ $nick ] ] == 2) { kick # $nick no shouting! | unset %upper. [ $+ [ $nick ] ] | return } }​
הטעיני לרימוט. מבדיקה קצרה, הקוד הזה שכתבתי פועל. הוא פועל רק כשכל המשפט כתוב עם CAPS LOCK - לכן יש את האופרטור isupper.

yaelgro

New member
הכוונה

לטיימר שיוריד את ה-BAN? כי אם כן, אז אין בעיה, אני מורידה אותם ידנית לאחר משפר דקות שנראה לי באותו רגע.

ƒlameStriker

New member
מאפס את מה?../images/Emo3.gif

זה רק קיק, לא באן.

Sandro

New member
לא דיברתי על באן..

כלומר, אם מישהו שנמצא קבוע בחדר משנה את הכינוי שלו 3 פעמים, או מישהו שכבר היה פעם שם משנה את הכינוי שלו עוד פעם אחת בנוסף? אני חושב שצריכה להיות פקודת unset לאחר זמן קצוב, לא כן?

Sandro

New member
אופס, התבלבלתי מאחר ומדובר בטקסט.

ולא בכינוי, אבל עדיין צריך מאפס כולשהו לדעתי.

ƒlameStriker

New member
חחח מה אתה רוצה?../images/Emo6.gif

איזה מאפס בראש שלך? לא ראית שעשיתי unset למשתנה אחרי הקיק?
כמובן שניתן לשפר את הקוד הזה בה-ר-ב-ה
אבל נראה שזה בדיוק מה שהיא צריכה, אז...וויפי

Sandro

New member
לא הבנת אותי..

התכוונתי טיימר שיאפס לפני הקיק, כלומר לאחר למשל 10 דקות או בכל חיבור לצ'אט או משהו דומה, המשתנה של המשתמש יתאפס, כלומר שלא יקרה מצב שהיום הוא "צעק" פעמיים, ועוד שלוש שעות או למחרת, הוא "יצעק" שנית ואז הוא יעוף על פעם שלישית.. אבל בסך הכל הקוד מצויין, זה רק רעיון לשיפור.

ƒlameStriker

New member
>>>

תקרא טוב את ההודעה הראשונה שלה בשרשור. "כמו כן, אני מעוניינת שאחרי שלוש פעמים(ולא משנה באיזה הפרשי זמן), המשתמש יועף מהצ'ט." ברור שהקוד הזה טעון שיפור. יותר מידי טעון שיפור. אבל פשוט כמו שכבר אמרתי, כתבתי אותו בצורה ממש שטחית ולפי הבקשות המדויקות שלה.

למעלה