שאלה.....

untitel

New member
שאלה.....

עם היתם יכולים היתם מצתרפים לאטר נגד קמילה......(שטוען שצריך להרוג אותה...)

Dark Amy

New member
לא!!!

כי היא תומכת בצ'ארלי ומשמחת אותו והוא אוהב אותה... ואם היא עושה את זה למה להרוג? זה טוב

איזה הגזמות!

להרוג אותה?!? אני מבינה את הבנות שאוהבות אותו כאילו אנימטורפת עליו ושאני רואה תמונות שלו עם קמילה אני מתה מקינאה@!!!! אבל הוא אוהב אותה וטוב לו איתה אז לא.. חותץ מזה אם היא תמות הוא יהיה עצוב =[ ואז גמני אהיה עצובה ='(

iI0veBuSTeD

New member
לדעתי..

זה רעיון טוב צריך להשמיד אותה חח סתם למרות שהייתי עושה את זה בכיף חיחחיחי אבל בעצם אני רוצה להשמיד את הולי הזקנה

DougDoug

New member
לא מה פתאום...

כאילו כל אחד מקנא באה שהיא עם צ'ארלי אהבת חיי אבל כל ך טוב לו איתה אז למה להרוס לו כאילו מלא אם זה לא היה פוגע בו הייתי מוכנה בשמחה אבל כל עוד הוא יהיה עצוב גם אני יהיה עצובה אותו הדבר עם ג'יימס וגם מאט

busted4ever

New member
חחחחח למה להרוג??

תנו להם להיות מאושרים וזהו הכי חשוב שצארלי יהיה שמח ויהיה לו טוב

DawnR

New member
אין לך בשביל מה.....

ידיעה דנדשה אומרת שהיא ומאט נפרדו.
מה שכן - מאט אומר שהם נשארו חברים ממש טובים.

סתיוית

New member
חס ושלום! אני הייתי מצטרפת לאתר

מעריצות קמילה *&^%^%$ והולי וקארה *&^%$&^%$#^%$ אני פשוט חולה עליהן! כאילו הולי וקארה נראות ממש ממש מתוקות! ברור שאני רוצה את גיימס בשבילי, אבל כל עוד זה בגדר חלום (וזה ישאר ככה..נמנמנמ בערך כל החיים!) וגם אם זה לא כל עוד זה חלום- אנלא הולכת להרוג אפ אחת, ואפילו לא בצחוק! מסכנות- במה הן פשעו?! התאהבו בבחורים הכי שווים בעולם?! והם מאוהבים בהם בחזרה?! סו וואט?! עכשיו הם לא יהיו שלך??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכל מקרה הם לא יהיו שלך!!!!!!!!! NEVER EVER!

busted3333

New member
הא???????????????????

הא ואני לא היתי משתתפת כי באסטד אוהבים אותן כי אלו החברות שלהם... שהיה להם רק אושר!

SurfeR Babe

New member
בואו פשוט נפתח להן פורום!

סתם הן נראות לי ממש חמודות... אני לא מעריצה אותן או משהו אבל אני לא מבינה מה כולם רוצים מהן ושונאים אותן... כאילו אני מבינה שאוהבים את הבנים וזה אבל אם הם אוהבים אותן זה אמור להגיד משהו, כי בעיקרון הם יכולים להשיג כמעט את כל מי שהם רוצים... הן בטח משהו ממש מיוחד...

fight star

New member
אוו מייגאד

להרוג אותה? איזה פחד איתכם אנשים... מה היא עשתה רע? אם כבר היא גורמת לבנאדם שאתם (לא דווקא חברי הפורום) אוהבים, אושר אז למה לא... בואו ניקח גרזנים ופטישים ונזרוק עליה עד שהיא תדמם למוות... טוב, אניוואי, גם אני התבאסתי שהבנתי שלג'יימס יש חברה(כבר לא) אבל בין זה לבין לחשוב על להרוג אותה.. זה כבר גובל בבעיה נפשית משהו

untitel

New member
רק שאנשים ידעו

אני לא אמרתי שצריך להרוג אותה למרות שהיא די פדופילת...טוב לא אבל לא משנה הולי יותר אבל אין לי בעיה איתה היא בסדר גמור והכל סבבה אבל באמת יש אנשים שרוצים להרוג אותה מה אני יעשה? זאת לא אני...

למעלה