שאלה..

Ooshy Darbuka

New member
שאלה..

היי...אני פריקית פזלים מגיל צעיר.. הבעיה הקשה היא שזה לא בהתמדה וגם אני סובלת ממחסור חנויות שמוכרים בהם פאזלים בנתניה! בטויס ר אס לא מצאתי הרבה פאזלים..אין מבחר ... המקום היחיד שמצאתי כמה אבסורד זה בשוק!!!! בכל החנויות צעצועים למינהם יש אולי 10 תמונות שונות וזהו?!@ מישהו יודע איפה אפשר למצוא...בנתניה חנות שיש בה מבחר לא קטן של פאזלים?@! אה כן ועוד שאלה :) כמה זמן לוקח לכם להרכיב פאזל נגיד של 1000 חלקים"?@! ואם מישהו יודע על קיומו של פאזל של חיפושיות (לא החיה ולא הלהקה) המכונית.. אז שבבקשה יודיע זאת תודה מראש רעות :) אה כם שנה טובה ושתהא מורכבת מהמון אושר אהבה בריאות וכמובן חלקים של פאזלים

Miss CBR

New member
הייתי לא מזמן...

ב"טויס ר אס" בשפיים ויש להם מבחר מאוד יפה של פאזלים בדיוק 10 דק' נסיעה מנתניה.( כבר זוממת על הבא ).

Ooshy Darbuka

New member
אני יודעת על טויס ר אס

רשמתי אפילו אבל המבחר לא מספיק גדול לטעמי :(

Puzzluna

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

איפה מצאת פאזלים בשוק? מה המחירים?

Ooshy Darbuka

New member
האמ...

מצאתי פאזלים בשוק של 1000 ת 2000 3000 4000 חלקים במחירים שלא תאימנו 10 שח 15 שח 20 שח מקסימום 35 שח אבל שתהיו בענינים האיכות על הפנים ..הנה תמונה אפילו..

Ooshy Darbuka

New member
את הפאזל הסקסי קניתי לדוגמא ב.

10 שח של 1000 חלקים .. מוזר.. אני לא מבינה בחברות של פאסלים אבל אני מנחשת ש אממ לא משהו הא?!

Miss CBR

New member
הייתי השבוע בביאליק 29 ברמת גן...

יש שם פאזלים של 1000 חלקים ב-20 ש"ח. המחירים ממש מצחיקים אבל המבחר לא משהו כמו גם האיכות.

למעלה