שאלה

שאלה

תקשיבו הכיאוגרף של שרית קלוד דדיה אתם יודעים בן כמה הוא ?? ואם יש תמונות עליו בבקשה זה ממש חשוב!!! אהההההההה והיום בקיסריה תנסו לצלם את קלוד ושרית ביחד בבקשה זה חשוב~~ שהם רוקדים ...... הוא ממש חמוד!!!!

טוב נו

אתם יודעים בן כמה הוא ?? בקשההההההההההההההההההההההההההההההההה שיו אז הוא הומו אזזזזזז לא קשור ובקיסריה בטוח שרית תרקוד לידו או לא יודעת בטוח ירקדו יחד כי הוא תמיד רוקד איתהה פליז תצלמו .

Music4Life

New member
מוזיקה הכי הכי ...

בונא ילדה, את מצחיקה אותי
מילא פעם אחת התענינת אבל מה, את רוצה לדעת פרטים אישים ותמונות לכל הגברים ששרית עובדת איתם?!

אממ תקשיבי

לא קשור הוא ממש חמוד קלוד הזה! הוא כבר כמה שנים הכיאוגרף שלה ..... קראתי שהוא גם אמר עליה שהיא בחורה מגניבה מדליקה מוכשרת עם אנרגיות מדהימות !! הוא מאמי..... אז רציתי לדעת בן כמה הוא (זה לא שאני אוהבת אותו) ואם יש תמונות או אם יש מצב לצלם היום כי בטוח הם ירקדו ביחד או ירקוד לידה הם כל הזמן ככה!!

וזה לא שאני

אוהבת אותו מה אין מצב שאתם יודעים ??????????? אבל בטוח היום בהופעה הם ירקדו (ברור שהרקדנים וזה) התכוונתי שניהם לבד לא???

dandan 22

New member
יש המון תמונות שלו בפורום...

אהלן, קלוד דדיה הוא הכוריאוגרף של דנה אינטרנשיונל ולהקתה מזה למעלה מעשר שנים. אם את רוצה לראות תמונות שלו ובכלל קצת לשמוע עליו יותר, כנסי לפורום דנה אינטרנשיונל בתפוז שם יש תמונות שלו. אחת מחברי הפורום, שני פשוט מטורפת עליו.יש לה הכל עליו והיא יודעת המון לגביו- אז את מוזמנת לפנות אליה. התמונה הזו נלקחה מהופעה של דנה בנהריה מלפני כחודשיים ערב נעים לכולם, ומי שהולך להופעה בקיסריה שיבלה

שני32889

New member
וואלה מי מסוגל על החתיך הזההה???

הוא גם כוריאוגרף של ריטה אגב ואני בקשר איתו הוא נשמה באמא שלי חתיך טיליםםם !!!

למעלה