שאלה

שאלה

נפרדנו כי הוא לא רוצה להבדק לפני שנפסיק עם הקונדום וניקח גלולות כי הוא בטוח ומאמין שהוא בסדר והוא שונא מחטים בלה בלה האם אתם מצדיקים אותו ? אמרתי לו שיחפש מישהי אחרת שתסכים

איידס וזרע

האם זה נכון שלא נדבקים מזה מהזרע עצמו בגמירה אלא רק מעצם החדירה ללא קונדום?

סרטלק

New member
תשובה

נידבקים מהזרע עצמו ואו נוזל השפיכה שלפני הזרע, שעלול להכיל מעט מהוירוס וגם אם יעבור בדיקת איידס, הבדיקה תוכיח רק שהוא לא נידבק עד שלושה חודשים אחורה כלומר , אם הוא שכב עם נשאית איידס לפני שבוע ונידבק, הבדיקה לא תגלה זאת ואת תידבקי. חשוב להיבדק אך חשוב יותר להכיר את הגבר לעומק ולהיות בטוחים שהוא לא בוגד.

odeliaremos

New member
כל הכבוד לך אחותי ../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif

יופי גאה בך,טוב עשית תחליטי מה שנוח וטוב ובטוח לך לא לפי מה שלו טוב ונוח,שילך להיבדק כי מי שאיןלו ממה לפחד או מה להסתיר הולך.אני מחזיקה לך אצבעות שתחזרו אם אתה אוהבת אותו אך תחזרו שידך על העליונה והוא יבין שאם החלטת משהו זה חתום.ומי שלא רואה אותך וא תמה שאת שווה או הרצונות שלך אז הוא לא ראוי לך.שבת שלום שולחת לך

ghatto

New member
מפחד ממחטים???!!!!

מה זה חיסון טטנוס לילד בכיתה ג'... עזבי אותך מפחדנים.מחט קטנה לוריד והוא לא מסוגל לחרוק שיניים ולסבול את זה חצי דקה....

Vdrums

New member
כל הכבוד!!! ../images/Emo45.gif

שילך לחפש ת'חברים שלו ושידביק בנות אחרות בכל מיני תחלואים, את לא צריכה את החרא הזה על הראש שלך.

מפחד, מאמין בעצמו אנערף

כל מיני סיבות ותירוצים אמרתי לו שאם הוא היה חולה והרופא היה נותן לו לעשות בדיקת דם פשוטה לא היה עושה? הוא לא עונה אפילו מתחמק.....תאמין לי לא יודעת מה הוא ענה על זה כבר סיבך אותי בלבל לי את החיים

לכי הלאה...

תשובה כזאת מגבר בעידן הזה מעידה על חוסר בשלות. חבל על זמנך ואל תוותרי על זכותך לשמור על עצמך. בהצלחה.

RONEN631

New member
מקווה שלא ירדת לו בלי קונדום../images/Emo70.gif

בנים טיפשים. איך הוא לא מפחד ממך??(לא אישי אלייך)מאיפה הוא יודע אם מי את היית? תיזהרי ממנו!!! כנראה שהוא שכב עם הרבה בנות בלי קונדום. תיבדקי,איידס אפשר לקבל מהזרע. וגם שבחור יורד לבחורה הוא יכול לקבל מההפרשות שלה שהיא מרטיבה. לא צריך להיות רופא בישביל לדעת את כל זה.

למעלה