שאלה

אילנדיל

New member
שאלה

מה משפיע על מהירות העברת דיסק למחשב? למה לפעמים זה מעביר במהירות של 2x ולפעמים במהירות של 8x?

weird dust

New member
באיזה תוכנה את מדברת?

באי טונז לא ניראה לי שאפשר לדעת וזה בדרך כלל הולך לפי ההגדרה, הפגמים בדיסק, הליכלוך, ועוד משתנים של החומרה במחשב.

Antigo

New member
נצל"ש העברת דיסק דרך הiTunes

שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי העברת דיסקים לפורמט mp3 (או aac וכו', זה לא העיקר). כשאני מנסה להעביר דיסק למחשב דרך האיטונז יש לי בעיה. האי-טונס בכלל לא מצליח לנגן את הקובץ. רק שומעים צליל תיק-תיק-תיק במקום השיר עצמו. לכן, אני כרגע משתמש בתוכנות אחרות (מדיה פלייר וווינמפ). מישהו יודע איך מתקנים? צירפתי קובץ לדין שנערך בפורום באתר של apple שלאיש הזה היה אותו בעיה. תודה

uppercut

New member
נשמע כמו בעיה ב plug in

תמחק את התוכנה itunes וכל תוכנה אחרת שמשמיעה קול(כל עוד אתה לא מפסיד מזה, נגיד קנית תוכנית, אבל מומלץ למחוק) כולל quick time . אח"כ תתקין quick time אח"כ תתקין itunes אולי זה יפתור, יש לך בעיה רק בקבצי קול או סתם ככה אין לך קול מהמחשב?

Antigo

New member
אני ינסה, תודה

אין לי בעיה לשמוע קבצי קול. גם באי-טונס אני יכול לשמוע מוזיקה בלי בעיה. אני לא מצליח לשמוע באי-טונס רק קבצים מדיסק מוזיקה.

weird dust

New member
אולי הבעיה בכונן?

יכול להיות שהכונן בעייתי תבדוק עם כונן אחר במקרה ויש לך.

uppercut

New member
זאת בעיה אחרת בכלל

יש שתי דרכים לשמוע מוזיקה מהכונן(תלוי איך מחברים את הכונן, בצורה אנלוגית לכרטיס קול או בצורה דיגיטלית רגילה ללוח אם)בקיצור אין לך בעיה ואל תנסה מה שאמרתי לך, נסה לנגן פשוט את הדיסק עם תוכנות שונות, שאני יהיה בבית אני יבדוק איך אפשר לעזור לך עם iTunes

למעלה