שאלה

שאלה

כאשר אומרים לנו להכין סלט , או פחמימות וכו לאכול בוקר או צהרים או ערב כמה כמות צריכה להיות למשל בסלט או פחמימה, וכו [קילו חצי כמה ]
 
כמויות מזון

בהנחיות תזונתיות ניתנת התייחסות עפ"י הצרכים, וזאת תוך התייחסות למזון אחרי בישול / מוכן לאכילה בנפחים דוגמת: כף, כוס, פרוסה וכו'. מכאן שלכמות פחמימות, לדוגמה, תהיה התיחסות כזו: פרוסת לחם, X כפות אורז, תפו"א קטן/בינוני וכו'. ספציפית לשאלתך: יש להתייעץ עם איש מקצוע מוסמך.
 
למעלה