שאלה....

chicolico

New member
שאלה....

ידידה טובה שלי ראתה את זה על מישהי וממש נדלקה, אז בא לי להפתיע אותה. מישהי/מישהו יודע אולי איפה ניתן להשיג כובע בייסבול (כובע מצחייה רגיל) שעשוי מהבד עם הלוגו של "לואי ויטון"? אני מדבר על המונוגרם הקלאסי (רקע חום עם לוגו בז')...? לא חייב להיות מקורי, מן הסתם. אני מעדיף באיזור ת"א-המרכז, אך כל מיקום יתקבל בתודה. למי שבכל זאת לא הבין, מצ"ב תמונה. תודה רבה מראש.

בטח בחנויות סגנון בשקל שכאלה...

חנויות כאלה כמו באלנבי, של האביזרים והמוצרי טיפוח. ראיתי לא מזמן כובע טמבל כזה, לא זוכרת איפה :| אם תמצא, תיידע

chicolico

New member
תודה, מותק....

טוב לשמוע ממך שוב... אולי עוד מישהו מכיר/שמע/ראה/יודע/נגעל ובא לו לספר לי....?

chicolico

New member
למיטב ידיעתי BIG TOM

לא מחזיקים דברים בסגנון הזה... אבל תודה על הניסיון... עוד מישהו אולי?

chicolico

New member
ועוד שאלה קטנה שקשורה...

חשבתי אולי להציע עליו מחיר ב- e-bay, אבל אני קצת חושש לתת להם מספר כרטיס אשראי... יש כאן אולי מישהו שקנה דרכם בעבר? ואם כן, יכול לספר לי פרטים כמו: האם לדעתו בטוח/לא בטוח לתת מספר אשראי? האם אפשר לסמוך עליהם שההזמנה אכן תגיע אליי? מהי תקופת ההמתנה? מחיר דמי טיפול ומשלוח? וכו'... תודה.

SuPeRsNoBa

New member
קניון באינטרנט...

קודם כל זה תחושה אישית, אני בכללי נורא בעד, כי יש אחלה מציאות ממש בזול, אבל אתה צריך לבדוק שהאתר באמת מוכר וגדול, ולא סתם אתר מאולתר שמראה לך תמונות חסרות כל תוכן.. אני אישית מחפשת רק בוואלה, נעענ ופי אלף אבל אתה יכול לשאול אותם שם שאלות אני מניחה

LipStiK

New member
e-bay הוא אתר מאוד מוכר

הוא אתר לא ישראלי בכלל... בעיקרון, מי שמוכר שם זה אנשים פרטיים שבאים ומציעים את מוצרים שלהם (ולא תמיד החברה עצמה) אז אתה יכול לבדוק שם מה המדיוניות של השליחה וכו'..

למעלה