שאלה קטנה...../images/Emo12.gif
זה בקשר למתכון עוגיות... אני לא ממש מבינה איך עושים את הציפוי. מהחלבון ביצה צריך כאילו לעשות קצף, או שצריך לערבב את כל החומרים בבת אחת, או מה? לא ממש הבנתי... ציטוט מהקטע שלא הבנתי: "1 חלבון ביצה (מספר 1) 250 ג"ר אבקת סוכר (פחות או יותר) מעט מיץ לימון. מערבבים היטב. כמות גדולה קל יותר לערבב במיקסר. לזילוף רויאל דרך פיה צרה, עדיף לנפות קודם את אבקת הסוכר. מחלקים את המשחה שנתקבלה לקעריות (עדיף כלים שניתן לסגור), וצובעים בצבעים שונים. סוג צבע המאכל המתאים הוא ג´ל או אבקה. לקונטור (קו המתאר החיצוני) יש להכין רויאל סמיך יותר (להוסיף אבקת סוכר), למילוי הציור ניתן להשתמש ברויאל דליל יותר (מדללים עם מעט מים או חלבון) ניתן לעבוד עם שק זילוף וצנטרים, קונוסים מנייר, שקית סנדוויץ עם חור קטן או מזרק. את הרויאל הדליל ניתן למרוח גם עם סכין או למלא בכפית." לא ממש הבנתי מה עושים פה...