שאלה...

נוב 00

New member
שאלה...

אז אפשר להגיד שאני חולה מטוסים, אבל אפשר להגיד שרק מטוסיי נוסעים ... ואם זה היה תלוי בי הייתי בונה בית בתחילת המסלול בנתב"ג וכל היום מסתכל על מטוסים נוחתים וממריאים... תופעה שממש מעניינת אותי היא השדה תעופה הישן של הונג קונג שהיה ממש במרכז העיר והמטוסים היו נוחתים מטרים ספורים מחנויות, בניינים וממש מרכז העיר, ממש מחזה מדהים שראיתי בתמונה אחת או שתים וממש הדהימו אותי, עכשיו הונג קונג בנתה אי מלאכותי והשדה תעופה ממוקם שם... השאלה שלי אם למישהו יש תמונות של מטוסים נוחתים בשדה תעופה הישן, זה ממש מחזה אדיר ... תודה ובהצלחה עם הפורום החדש...

vitamin P

New member
אחלה אתר!!!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

נראה לי אין מטוס נוסעים בעולם שלא מופיע פה!!! אפשר לגלוש פה שעות!!!

ארזS

New member
תגיד לי. אתה עוקב אחרי ? ../images/Emo13.gif

טוב, זה שגם אתה "שרוט" אני בעצם כבר יודע לא מהיום...

vitamin P

New member
לא!!!../images/Emo3.gif

איזה כיף שנפתח הפורום הזה שמתאים לשריטה הזאת
בשני הם לא כל כך התלהבו מהנושאים האלה

נוב 00

New member
תודה רבה...

ועוד שאלה, ראיתי שיש לך הרבה תמונות של כל מיני מטוסים שנוחתים בנתב"ג, מאיפה אתה מצלם אותם?

ארזS

New member
על לא דבר.

אני מצלם מכל מיני מקומות באזור נתב''ג, בדרך כלל בסביבה של יהוד ואור יהודה. פשוט מסתכלים מאיפה המטוסים מגיעים לנחיתה (יש הרי כמה כיוונים) ומשתדלים לתפוס אותם במצלמה...

vitamin P

New member
גם אני הייתי רוצה לגור שם../images/Emo3.gif

חבל שאין שם איזה גינה או בית קפה לאנשים מהסוג שלנו
או לבנות באמצע המשולש איזה עמדת תצפית קטנה

tcu6

New member
פורום חובבי תעופה אכן יכול להיות

הבית המתאים ביותר לכמותינו. האוהבים לשבת בצידי המסלולים והמפסיקים שיחות בעבודה כאשר מטוסים מכל סוג צורה וגודל חולפים בסמוך. שמח שנפתח בית כזה. מצורפת תמונה ממשחק הסימולטור הקשיש שלי (FS2000).

vitamin P

New member
גם לי יש אותו

וגם את 2004 אבל כבר חודשים לא שיחקתי אני אוהב לטוס מנתב"ג אבל נתב"ג מפשל שם!!!!! רק מסלול 30 בהתחלה בהתחלה זה לא היה ככה אבל עכשיו בהתקנה מחדש של המשחק הבעיה עדיין קיימת זה קשור לפורום סימולטורים אני יודע אבל השתעממתי ממסלול 30
והנה תמונה שצילמתי בטיסה האחרונה ליוון!!! היחידה ליוון בעצם
757 ארקיע על רקע כנף הגמבו שלי וברקע אם אני לא טועה זה טרמינל 1? זה היה לפני 13 חודשים עם המצלמה הישנה והלא כל כך איכותית

vitamin P

New member
גם אני חשבתי בהתחלה אבל....

הכל תלוי בביקוש!!! זה היה ערב סוכות כנראה שהרבה רצו לטוס ליוון!! לפחות ישבתי ליד החלון וזה היה כל כך כיףף בעיקר הנחיתה.... מה שיפה בשדה הזה שעובר בין 2 המסלולים כביש והמטוס עובר מעליו על גשר כזה
טרמינל חדש ויפה יש באתונה, ארוך דק ונראה קצת תעשייתי כזה

master drums

New member
גם בארץ זה ככה פחות או יותר לא?

גם כאן הם נוחתים קרוב לבתים וכאלה....אני זוכר שכאשר נחתתי כשחזרתי מאיטליה לפני חודש אז רואים פתאום מלא מלא אורות(זה היה בלילה)ורואים בתים ובניינים ואתה טס ממש מעליהם....זה לא דומה?

נוב 00

New member
ממש לא...

שם זה היה ממש במרכז העיר.. אני ישים לך שתי תמונות שמצאתי כדי להמחיש לך...

נוב 00

New member
אני חייב...

לשים את התמונה הזאת.. מדהימה... דרך אגב, אחלה חברה קטאיי...

master drums

New member
וואי אני מת לטוס לשם!

ההורי םשלי יכול להיות טסים לשם עוד כמה חודשים....(אולי עוד הרבה....)

נוב 00

New member
צר לי...

לאכזב אותך, אבל סגרו כבר את השדה תעופה הזה... כיום הם בנו אי מלאכותי ששם השדה תעופה שלהם...

master drums

New member
אני לא מתכוון לטוב לשם רק בכדי

לראות שדה תעופה.....לא בשביל זה טסים לחו"ל....

למעלה