שאלה ?

ykesten

New member
שאלה ?

אני בן 24 ועומד לצאת מן הבית. התלבטות שלי היא כך או לעבור לדירת חדר בת"א נראה לי משמעמם לגור לבד או לגור עם שותף/ה. אישית אני מעדיף בחורה בגלל הנקיון והסדר ושהמשפחה לא תחשוב שאני הומו. השאלה איך זה לגור בדירה עם בחורה שאתה לא חבר שלה ? ניראה קצת לגור עם בחורה שפגשת פעם אחת לא ?

מאיפה להתחיל?

בוא נעצור רגע (ואולי נקח גם איזה צעד או שניים אחורה.). לגור עם שותפים זו בחירה, וכדאי לעשות אותה בזהיות ולא עפ"י דיעות קדומות. לא כ"כ הבנתי את כל העניין הזה עם הלגור עם בחור = הומו, אבל נניח לזה כרגע. אם אתה בוחר לגור עם שותפה, זה עדיין לא אומר שעברת לגור עם עוזרת בית. בחורות באות בכל הגדלים והצורות, עם כל מיני תכונות. אני למשל, לא ידועה בתור בחורה מסודרת, והדירה שלי לא תמיד ממורקת למשעי
. סביר להניח שמה שבפועל יקרה הוא שאתה והשותפה תקבעו סידור מטלות: שבוע אתה מנקה - שבוע היא. סביר גם שאת המגורים האישיים שלכם כל אחד מכם ינקה בנפרד. לגבי כל היתר, אני לא כ"כ יודעת לומר (כי אני לא בחור שעבר לגור עם בחורה ), אבל אני כן יכולה לומר לך שבתכלס לגור עם שותפים זה עדיין שכל אחד מכם חי את חייו בנפרד - רק מתוך התחשבות והבנה ששניכם חולקים את אותו בית. זה אומר שלכל אחד מכם יכול להיות סדר יום שונה לגמרי, חברים שונים לגמרי, עיסוקים שונים לגמרי. הדבר החשוב כשבאים לבחור שותף זה עד כמה הבן-אדם נראה נוח וגמיש: עד כמה שניכם תוכלו לגור ביחד מבלי לשנוא אחד את השני ולמרר אחד לשני את החיים. כל ידיות שמתפתחת מעבר לכך היא חיובית וכיפית - אבל אף פעם לא ברורה מאליה.

ailag

New member
אהמ

מכירה את המצב שלך, גם אני נורא נזהרת שהמשפחה שלי לא תחשוב שאני בחור בן 24. מה הקטע עם ההומופוביה?

למעלה