שאלה

Bik101

New member
שאלה

כבר המון זמן שרציתי לדבר עם אלוהים אבל לא ידעתי איך להתחיל אז השאלה שלי היא איך אתם פותחים את השיחה כאילו מה אתם אומרים לו? שמע אחי... אלוהים שלי תקשיב לי רגע.... אלוהים אתה נראה לי מוכר... how u doing? סליהח אלוהים אתה יודע אולי מה השעה? בקיצור מה הפיקאפ ליין שלכם לקדוש ברוך הוא?

ש ו נ י

New member
ת'אמת שאני מברברת לו/לה כל היום כך

שפיק אפ ליין לדעתי זה למישהו שככה... איך אתה אומר? למי שלא רגילים לדבר אתו אבל... לה' לא צריך פיק אפ ליינז אתה יכול פשוט לגשת ולהגיד מה שעל הלב שלך כאילו אתה מדבר עם החבר הכי טוב שלך או אבא שלך או אמא שלך או מי שברא מנהיג עושה ומקיים את הכל תמיד זה לא ממש משנה איך תפנה אליו, תעשה את זה איך שאתה מרגיש, פשוט תרגיש בנוח. זה מישהו שנמצא אתך תמיד. איך שלא תפנה אליו זה יתקבל באהבה
רוצה לדעת מה אני בד"כ אומרת? אבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הצילווווווווווווווווו (בכיינית שכמותי) או שאני סתם מברברת לו כמו שאמרתי בלי סוף איך הוא סובל אותי אני לא יודעת באמת צריך להיות אלוקים בשביל לרצות לשמוע את כל הברבורים שלי ועוד לקבל את זה בים של אהבה וסבלנות ולרצות עוד אבל איך אומרים? זה הקדוש ברוך הוא, זה האינסוף. יש לו אינסוף מהכל אינסוף אהבה אינסוף סבלנות אינסוף חמלה אינסוף שמחה אינסוף מהככככככל בהצלחה אחשלי אני יודעת שתצליח

אלוהים שלי....רציתי שתדע-

חלום שחלמתי בלילה במיטה ובחלום, ראיתי מלאך משמיים בא אלי ואמר לי כך: באתי משמיים, עברתי נדודים לשאת ברכת שלום לכל הילדים לשאת ברכת שלום לכל הילדים אחחחחח... עוזי חיטמן ז"ל. אין כמוהו.

למעלה