שאלה...

נוב 00

New member
שאלה...

למישהו יש דגמי פלסטיק של מטוסי נוסעים למינהם? מישהו רוצה לעשות החלפות ? אני יתן מטוס אל על תמורת משהו של חברה זרה? הנה המיני אוסף שלי... הראשון הוא מטוס של 727-200 של FedEx שקיבלתי משכן שלי...

skylane

New member
עכשיו עם תמונה

777-200 בסכימה של חברת בואינג, את זה דרך אגב קנו לי בחנות מרכז המבקרים במפעלי בואינג בסיאטל (עלה $17)

נוב 00

New member
United Airlines...

777-200 ... את זה השגתי מסוכנות נסיעות באורוגוואי , עשיתי איתם החלפות תמורת 747-400 של אל על...

נוב 00

New member
ולקינוח...

כולם בשורה... רק חסרים השרוולים שיתחברו אליהם...

נוב 00

New member
כעיקרון..

יש חנויות שמוכרות דגמים כאלה, אבל מה שיש לי זה מהחברה עצמה...

MaceWindu

New member
חנויות צעצועים? לא, לא ממש..

אולי בטוייס אר אס או כפר השעשועים וגם כן- הסיכוי מאוד מאוד נמוך. יש חנות אחת בת אביב שמוכרת דגמים כמו שצריך.. השם+כתובת- ז. וילנצ'יק ובניו, אלנבי 123 ת"א חנות טובה לדגמים בארץ.. בעם אפשר לומר שהיא בין היחידות.. יש עוד אחת בחיפה שנקראת- טיסן חיפה שהם מוכרים דגמים אבל מבחר קטן מזה של וילנצ'יק בת"א.. וכמובן יש את היבואנים..

MaceWindu

New member
זה מאוד תלוי...

בגודל שלו וכל זה.. אני מציע לך לברור שם.. הם יתנו לך פרטים יותר מדויקים ממני..

vasp

New member
יש חנות כזו בסכיפול (הולנד)

המחירים פשוט בשמיים , עבור הדגמים הקטנים משהו כמו גודל של 10 ס"מ אתה משלם בין 16 ל 30 יורו , השאר חבל לך בכלל לקרוא את המחיר . אישית קניתי שם כל פעם שהייתי בהולנד (את הכי זולים) , רק להכנס לחנות זו חוויה .

vasp

New member
אין לך מושג כמה חיפשתי את זה

היה איתי הולנדי שניסה להסביר לאנשים מה "הישראלי" מחפש , זכרתי את החנות אבל ממש לא את השם . פשוט חלום של חנות , להסתובב עם חיוך של אושר ולא לדעת מה לקחת ורק תגי המחיר עוצרים בעדך . בלי קשר , גם חופשה בהולנד היא חלום , אפשר לחזור שוב ושוב ולא להשתעמם .

למעלה