שאלה...

blackberry1

New member
שאלה...

התבקשתי להכין עוגת ביסקוויטים, ואמרתי לעצמי, "אם כבר עוגה, אז למה שלא תהיה מקושטת?!"... אז השאלה שלי היא, האם אפשר לשים בצק סוכר על עוגת ביסקויטים?
 
תלוי איזה....

לרב הן נורא רטובות ועם המון קרם וזה יכול להמיס או להרוס בצורה אחרת את הבצק סוכר... מה שכן- אחותי מקשטת עם שוקולד מגורד, לפעמים סוכריות..
 

blackberry1

New member
אה.. תודה...

ואם מצפים את העוגה בציפוי שוקולד קשיח, שנהיה קשה אחר ולא מאוד נוזלי אחר כך, זה אפשרי?
 

net the jet

New member
בעצם יש שתי בעיות, הראשונה זה

המשקל של הבצק על העוגה. עוגות עם קרם שהן יותר קלילות לא יכולות לשאת את משקל הבצק סוכר, העוגה תיקרוס די מהר. הדבר השני הוא שהבצק סוכר צריך להדבק למשהו, שוקולד כזה שמתקשה ( כמו ציפוי של ארטיק ) לא יאפשר לבצק סוכר להדבק אליו. מה שכן אפשרי אם רוצים עוגה יותר חגיגת\רטובה\עשירה זה לעשות עוגה טובה, לחתוך אותה לרוחב באמצע או אם היא גבוהה אז אפילו ל 2, למרוח קרם טוב בכל שכבה, מעל לצפות, וזא את הבצק סוכר.
 

net the jet

New member
רעיון. אם את רוצה לעשות את אותה

עוגה עם שוקולד שמתקשה ( כמו של ארטיק ) אז רק אחרי שהוא קשה את יכולה להניח משהו כמו פרחים מבצק סוכר ( אבל רק בסמוך להגשה )
 

blackberry1

New member
סבבה... תודה רבה על התשובות...

אפשר גם לשים אותיות רויאל על השוקולד? ואיך מדביקים את הרויאל?
 

blackberry1

New member
אוקיי... תודה רבה!

תמיד טוב שיהיה פורום שאנשים יוכלו להדריך אותך לאורך כל הדרך... תודה!
 
למעלה