שאלה....

שאלה....

היי לכולן אני חדשה פה :) אני מסתכלת הרבה ואף פע לא כתבתי... אז ככה אני חמר מתכוונת ללכת לקנות חומרים. ואז..... לנסות :) יש לי כמה שאלות: 1. איזה חומרים צריך בשביל עוגה שמציירים עליה? 2. איך מניחים את הבצק על העוגה? אם מרדדים עיגול גדול ומניחים על העוגה, לא יוצא קיפולים כאלה בדפנות? 3. כמה בערך צריך לעלות לי החומרים הבסיסיים (הבנתי שזה טוש שחור, צבעי מאכל אדום צהוב וכחול (?) בצק סוכר, (כמה כמות צריך לעוגה רגילה?) אמממ וזהו למישהו יש תוספות?) 4. ושאלה אחרונה חביבה איזה חנות הכי מומלצת? תודה מראש לכל העונות והעונים :)

net the jet

New member
תשובות..../images/Emo26.gif ( סימן לקישור בהודעה

חנויות-יש רשימה בטאגלינס למעלה ( או בפורום הכתום ) של חנויות...תבדקי מה קרוב למקום מגורייך. לעוגה אחת מספיק קילו של בצק סוכר ( ועוד ישאר לך עודף... צריך בערך 600 גר ) למעשה, אחרי האפיה שהעוגה קרה, מצפים בקרם כלשהוא על מנת שהבצק ידבק לעוגה, לישם את הבצק שיהיה חלק וגמיש, מרדדים ( על קורנפלור למנעית הדבקות ) מעבירים לעוגה בזהירות, ועם הידיים מחלקים מסביב בזהירות... את השאריות חותכים עם סכין. צבעים בסיסיים-תלוי מה את רוצה לצייר ולאיזה גוונים להגיע. טוש שחור...אני מבינה ישי קצת חוסר עכשיו, אבל תבברי..מקסימום-מכחול דק עם צבע שחור. מחירים, קילו בצק סוכר נדמה לי 22 ש"ח, צבע-קופסאות קטנות של וילטון-15, גדולות יותר 18 או 20 ( אני לא טובה בלזכור מחירים..) את יכולה להציץ באתר של גרובשטיין ולראות קצת מחירים... בהצלחה.

למעלה