שאלה

הלה8

New member
שאלה

מהי ה"מדיניות", או הפעילות המומלצת בנוגע ליוגה בתחילת הריון? (שבועות ראשונים ממש, אפילו עוד לפני שיודעים בודאות, ובכלל בטרימסטר הראשון). כרגע אני מתרגלת יוגה "רגילה" אבל אני תוהה לגבי התנוחות ההפוכות ובכלל לגבי התרגול. האם יש דברים מסוימים שצריך להימנע מהם, האם כדאי להימנע מתרגול בכלל עד שלא יודעים בודאות? חבל לי לקטוע את התרגול, אבל התהליך יכול לקחת כמה חודשים שבמהלכם כל פעם יש תקופת אי ודאות. בקיצור... אשמח לתשובות או למידע חדש שיאיר את עיני. תודה!

ההרגשה האישית.

ערב טוב. שאלה שכמעט כל אחת שואלת, והתשובה משתנה... יש כאלה האומרים לא לתרגל בשלושת החודשים הראשונים, יש כאלה שדווקא תומכים...אז מה לעשות ? מתוך ניסיון, הדבר ה"נכון" וההגיוני ביותר הוא ההרגשה האישית. אם הרעיון להמשיך לתרגל "רגיל" מלחיץ אותך, תפסיקי. הכי הגיוני להיות קשובה לעצמך, כי כמו שאת יודעת, שאלי 3 אנשים ותקבלי 5 דעות... יש כמה דברים שכמעט כולם תממי דעים לגביו והוא: להימנע מתנוחות הפוכות או תנוחות היוצרות לחץ על הבטן, אבל גם כאן, יש כאלה (ורציניים) שיגידו שבחודשים הראשונים אין לזה השפעה... שוב, לכי עם ההרגשה. וכאן יש הגיון נוסף - אם את חוששת, זה לבד יכול לא עלינו להפריע, ואפילו יותר מהתרגול הפיסי. בהצלחה. אבי.

הלה8

New member
תודה....

כנראה שאני פשוט אצטרך להיות קשובה לעצמי כשהזמן יגיע, ובכל מקרה לא לעשות שום דבר שמרגיש לי מסוכן או מאומץ מידי... תודה על התגובה המהירה!

למעלה